Lilyn asukuvahaaste: Päivä 1

Lilyn toimitus haastoi  meidät laittamaan tästä keskiviikosta eteenpäin viikon ajan päivän asuistamme kuvat. Epäröimättä tartuin haasteeseen vastaan.

DSC_0412.JPG

Mulla on aina ollut hieman outo suhde asukuviin. Minua kiinnostaa kamalasti mitä muilla on päällä ja mistä muut ovat ne kivat kledjut bonganneet, mutta en tiedä, kuinka vakuuttavasti osaan itse poseerata kameran edessä vaatteita esitellen. Ehkä pitäisi olla vain luontevasti ja unohtaa, että kyseessä on ”asukuva” – olla vain oma itsensä? Vai olisiko parempi jos jokainen pienikin yksityiskohta näkyisi ja asento olisi selkeä ja suora?

Nyt on mahdollisuus kertoa, mitä mieltä te olette. Asukuvat: hitti vai huti?

Toinen syy asukuvien tähänastiseen olemassaolemattomuuteen on kans se, että vaihdamme siskojemme kesken niin paljon vaatteita, että lähes päivittäin minulla on jotain niiden vaatteista tai asusteista yllä. Kuten esimerkiksi nyt.

DSC_0399.JPG

DSC_0409.JPG

Paita pikkusiskon (Vero Moda), ruskea nahkareppu äidin nuoruusvuosista. Farkut Cubus. Mutta omat.

Ehkä ajattelen, etten halua saada ”tunnustusta” tavaroista, jotka eivät ole minun. Toisaalta siskojen kanssa meillä on what is mine, is yours -periaate, ja siinä missä mä astelen ovesta ulos isosiskoni buutseilla, hänellä on päällään hameeni. Ja tiedän, etteivät heitä haittaisi, vaikka poseilisinkin täällä heidän vaatteissa.

Sitä paitsi, ehkä vaatteiden yhdisteleminen tekee enemmän tyylin kuin itse vaatteet.

Kommentit (12)
  1. Ooo, niin söpö ja ihana pusero <3 Tahtoo!

  2. I have to say that i really admire your writings…. n it always keeps me busy in my not so busy days!! just love it!! keep writing!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *