Lontoo kutsuu...

Tyhjä ajatus

Ihanaa torstai-iltaa, kamut! Itselläni on hektinen alkuviikko takana, sillä on ollut kiire kirjoittaa postauksia talteen. Homman nimihän on se, että me lähdemme huomenna muutamaksi päiväksi Lontooseen, ja tarkoitus on jättää läppäri kotiin lepäämään ja ajastaa kaikki loppuviikon postaukset.

Matkustamme menomatkalla käsimatkatavaroilla, mutta otin mukaan ison treenikassin, joka on tarkoitus täyttää mahdollisilla (krhm) ostoksilla ja heittää paluumatkalla ruumaan. Kätevä vinkki silloin jos ei a) halua maksaa kummastakin suunnasta ruumaan menevän laukun b) haluaa varmistaa, ettei laukku häviä ainakaan lomakohteeseen saapuessa.

Yhdessä vaiheessa blogini sisälsi todella paljon matkajuttuja ja meitsillä on suoraan sanottuna vähän ikävä sitä. Päivätyön ohessa ei noin vaan lennetä samaan tahtiin kuin opiskelijana ja osa-aikaisessa työssä, mutta tällaiset lyhyet reissut kyllä piristävät arkea ihan mielettömästi. Yleensä jokaisen pennin ja palkattoman vapaapäivän arvoisia.

Nyt läpeensä innostunut reissaaja menee suihkun kautta nukkumaan, sillä herätykseen kentälle on vain muutama hassu tunti. Hauskaa viikonloppua jokaiselle!

 

Kuvat pari vuotta takaiselta Lontoon reissulta, kuvienottaja Jonna Markkanen

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

nakedtruth
naked truth

ihanaa matkaa! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Lääämmmmin kiitos ja hauskaa viikonloppua sulle! <3

raijairina

Vauu! Ihanaa reissua! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos kovasti <3

Minnea
Minnean muruja

Ah, Lontoo <3 <3 <3

Ihanaa reissua!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos Minnea! :)

Kommentoi