Loppuvuoden inspiraatiotauko

Tyhjä ajatus

Hei ihanat. <3

Tää on ehkä oudoin tapa aloittaa tää postaus mutta haluan sanoa että ootte maailman parhaat lukijat. Jostain syystä blogini ääreen on kerääntynyt mitä fiksuimpia, hauskoja ja vilpittömiä tyyppejä ja koen rakkautta ihan jokaikistä teitä kohtaan.

Aina silloin tällöin haluan pitää pari viikkoa etäisyyttä bloggaamisesta ja nyt tuntuu että on tullut taas tauon paikka. Ironista kyllä, nyt olisi eniten aikaa kirjoittaa ja koska monet teistä viettävät talvilomaa, teilläkin olisi varmasti eniten aikaa lukea.

Hiljennyn blogin ääreltä loppuvuodeksi eli vajaa pariksi viikoksi keräämään inspiraatiota ja lataamaan blogiakkuja. Mulla on pari muutakin projektia tässä työn alla ja paljon tärkeitä päätöksiä tehtävänä, enkä halua postata väkisin tai takki tyhjänä. Näette ja kuulette musta kuitenkin viimeistään vuoden ensimmäisenä päivänä, ja toivottavasti siihen mennessä blogin laatukin on noussut uudelle tasolle. :)

Toivon koko sydämestäni että teillä on rentouttava loppuvuosi ja että olette täällä kun palaan takaisin. Olette rakkaita!

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ihanaa ja rentouttavaa blogitaukoa! Ja mukavaa joulunaikaa! Me odottelemme kyllä täällä :)

Minäkin ajattelin pitää blogissa pienen joulutauon, kun matkaamme pohjoiseen joulunviettoon. Keskityn olennaiseen, eli läsnäoloon :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon, oot niin kultainen. <3 Rentouttavaa (blogi)lomaa myös sulle ja rauhallista joulua. :)

Saaralindb (Ei varmistettu)

Ihana olet Saranda - aina ollut! Ihanaa ja rauhallista joulua teille, kerro terveiset koko perheelle.♡

Saara

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana Saara, oon aina ajatellut samaa susta! <3 Kiitos paljon tästä sydäntälämmittävästä kommenttista. :) Mä lähetän terveiset perheelle, tee samaa omallesi jos vietätte joulua yhdessä. <3 :)

iidis
Varpain jaloin

Iloista joulua ja ihanaa uutta vuotta!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon ja samoin! Toivottavasti sun tään vuoden viimeiset päivät on yhtä iloa. :) <3

Essi's

Ihanaa, rauhallista ja onnellista joulunaikaa! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon Essi! <3 Sitä samaa sinullekin! :)

Sssanna (Ei varmistettu)

Hyvää joulunaikaa ja rentouttavaa taukoa! :-)
Musta tää on ihan hyvä aika pitää taukoa, kun varmasti monella muulla on kuten minulla, että nämä pari viikkoa menee jossain muualla kuin tietokoneen ääressä, esim. sukulaisten luona joulun vietossa jolloin ei kerkeäisikään blogeja lueskelemaan. :-D

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon. :) Ja voit olla ihan oikeassa! Ihanaa sukulointia ja rauhallista joulua sulle. <3 Toivottavasti nähdään täällä tammikuussa! :)

Kommentoi