Luonnonkosmetiikka: Zuii-meikit

Tyhjä ajatus

En ole koskaan aikaisemmin oikein välittänyt meikeistä. Vasta siirryttyäni luonnokosmetiikkaan aloin tutkimaan käyttämieni meikkien purkkeja ja sisältötietoja. Silloinkin se oli lähinnä ekologisista ja terveydellisistä syistä, ei niinkään ulkonäöllisistä. Jälkeenpäin olen tietenkin oppinut, että ekologisuus kulkee käsikädessä ulkoisen kauneuden kanssa.

Voin rehellisesti sanoa, etten tiennyt miltä tuntuu tykätä jostain meikistä ennen kun hävitin pari viikkoa sitten Zuiin klassisen punaisenvärisen huulipunani. Teki mieli tihrustaa kyyneleitä, vähän niinkuin ensimmäisen menetetyn rakkauden kohdalla.

Zuii organic on vegaaninen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, joka ei käytä tuoteissaan mitään haitallisia kemikaaleja. Kyseessä on tosiaan myös luomumeikkisarja, joka ei todellakaan ole aina itsestäänselvä asia, ei edes luonnonkosmetiikassa. Zuiin meikkien käyttäminen tuottaa itselleni ihan samanlaista mielihyvää kuin puhtaan ruokavalion noudattaminen. Tuntuu ihan erilaiselta meikata, kun tietää ettei ole altistamassa itseään erilaisille myrkyille.

Tällä hetkellä käytössäni on (vielä tallella oleva toinen) huulipuna, ripsiväri ja ihossa ihanalta tuntuva poskipuna. Puna pysyy kauan, ripsiväri ei leviä (ja tuoksuu taivaalliselta) ja poskipunassa on niin paljon väripigmenttiä, että pienikin määrä sutimista riittää.

Vaikka olen saanut tuotteet blogin kautta, tämä ei ole maksettu mainos. Postaus on rehellinen arvostelu meikkisarjasta, josta olen ollut aidosti tyytyväinen ja jota aion tietysti täydentää omasta lompakostani.

Jos löydätte huulipunani (se voi olla uimahallissa, bussissa, minkä tahansa ravintolan vessassa tai pesukoneemme takana), annan löytöpalkkioksi monta onnellista halia.

 

Lue muita luonnonkosmetiikkasuosituksiani TÄSTÄ postauksesta.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

blurredesquisse

Zuii on kyllä ihan paras luonnonkosmetiikkamerkki! Sitten kun tulee aika täydentää meikkipussia, niin testaa ihmeessä myös Zuii:n kulmakynä - aivan täydellinen niin ulkomuodoltaan kuin koostumukseltaankin! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei kiitos vinkistä! :) Mä en ole oikein koskaan käyttänyt kulmakynää, mutta jos käyttäisin, harkitsisin ehdottomasti sitä.

Nelllly (Ei varmistettu)

Ei ole kyllä ollenkaan pahan hintaisia kun on ammattilaistenkin käytössä. Täytyy ostaa/tilata :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Sepä se! :) Eikä ole mistään pienistä purkeista ja pakkauksista kyse. Omasta mielestäni ehdottomasti hintansa arvoisia ja ylikin!

pettynyt punaaja (Ei varmistettu)

Ostin Zuiin huulipunan työreissulla muutama vuosi sitten, joten en osaa varmuudella sanoa päteekö kokemus edelleen. Jossain blogissa oli kehuttu Zuiin punan pigmenttiä pysyväksi ja hyvän väriseksi ja siitä innostuneena nappasin ruohonjuuresta hotellin vierestä punan mukaan ja testasin heti iltaminglauksessa. Puna maksoi melkein kolmenkymppiä ollen elämäni kallein huulipuna. En käytä huulipunaa kovinkaan aktiivisesti, mutta muutama hyvä sävy ja merkki on löytynyt ja juhliin laitan nykyään kyllä punaa.
Iltaminglaukseen matkalla huomasin jo hotellin hississä että puna oli levinnyt ikävästi hampaisiin ja kun menin korjailemaan sitä vessaan levisi puna koko naamalle antaen ikävän punasävyn paljon huulia isommalle alueelle. Pigmentti tosiaan pysyi ja sitä sai hinkata saippuan kanssa pois aika pitkään...
Ei koskaan enää mitään Zuiita minun meikkipussiin! Todellakaan ei hintalaatusuhde kohdannut, niinkuin aika monessa muussa luonnonkosmetiikassa mitä olen testannut. Yksi mikä ihmetytti ja ihmetyttää tässäkin oli haju, eli puna haisi pahalle. Itselle luonnonkosmetiikka ei tarkoita sitä että haluaisin levittää naamalle mädäntyneeltä savelta haisevaa mönjää....
Mutta kiva että sä tykkäsit!

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi ei, tosi ikävä kuulla. :( Tuollaiset kokemukset on inhottavia. Kuten kerroin, Zuii:n huulipuna on yksi ellei paras kosmetiikka jonka olen koskaan omistanut. Voiko olla että he ovat paranteet laatuaan tässä vuosien myötä? Joka tapauksessa harmittaa sun puolesta, toivottavasti löydät jonkun kivan ja itsellesi sopivan luonnonkosmetiikkamerkin/huulipunan. :)

Ps. Kaikki Zuiin meikit tuoksuu mun mielestä niiiiin älyttömän ihanalle! :-D Haha hauska miten tässäkin on yksilöllisiä eroja.

Riika V.
Koti Kumpulassa

Mun tarttee kanssa kokeilla! Vielä on edellisiä tuotteita hyvin jäljellä, mutta sitten kun tulee aika täydentää meikkipussia niin täytyy hankkia näitä. Niin paljon hyvää näistä kyllä kuulee. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Lämmin suositus (jos ei muuten tullut ilmi haha)! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Saranda! Kiitos ekokosmetiikka suosituksista. Viime postauksesta löysin itselle uuden deodorantin ja shampoon, tällä kertaa uskallan tilata pari meikkiä Zuilta. Jos pitäisi päättää, kumman huulipunan valitsisit: sen punaisen vai tuon kirkkaamman? Ihan heti ei budjetti salli ostaa molemmat ja mukavampi ehkä ensin testailla sopiiko tuote itselleen ennen kuin tilaa paljon.

Saranda
Tyhjä ajatus

Moikka ja ihan mahtava kuulla että uusia luottotuotteita on löytynyt blogin kautta, tulee entistä enemmän fiilistä kirjoittaa lisää positiivisista kokemuksista tänne. :) Molemmat punat tuntuvat hyvältä ja kestävät pitkään huulilla. Kyse on ehkä vain sitten värimieltymyksestä ja siksi vain siitä syystä valitsisin valintapakon edessä punaisen. :)

IlonaK (Ei varmistettu) http://nennesitajasetata.blogspot.fi/?m=1

Jes, ihana saada vinkkejä luomu luonnonkosmetiikkaan! Tämän tuotemerkin meikkejä täytyy kyllä ottaa testiin. Kiitos, oli mukava saada suosituksia tähän! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana kuulla, otahan ihmeessä. <3 :)

Kommentoi