Luonnonkosmetiikka: Zuii-meikit

DSC_2000.JPG

En ole koskaan aikaisemmin oikein välittänyt meikeistä. Vasta siirryttyäni luonnokosmetiikkaan aloin tutkimaan käyttämieni meikkien purkkeja ja sisältötietoja. Silloinkin se oli lähinnä ekologisista ja terveydellisistä syistä, ei niinkään ulkonäöllisistä. Jälkeenpäin olen tietenkin oppinut, että ekologisuus kulkee käsikädessä ulkoisen kauneuden kanssa.

Voin rehellisesti sanoa, etten tiennyt miltä tuntuu tykätä jostain meikistä ennen kun hävitin pari viikkoa sitten Zuiin klassisen punaisenvärisen huulipunani. Teki mieli tihrustaa kyyneleitä, vähän niinkuin ensimmäisen menetetyn rakkauden kohdalla.

DSC_1998.JPG

DSC_2007-001.JPG

Zuii organic on vegaaninen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, joka ei käytä tuoteissaan mitään haitallisia kemikaaleja. Kyseessä on tosiaan myös luomumeikkisarja, joka ei todellakaan ole aina itsestäänselvä asia, ei edes luonnonkosmetiikassa. Zuiin meikkien käyttäminen tuottaa itselleni ihan samanlaista mielihyvää kuin puhtaan ruokavalion noudattaminen. Tuntuu ihan erilaiselta meikata, kun tietää ettei ole altistamassa itseään erilaisille myrkyille.

Tällä hetkellä käytössäni on (vielä tallella oleva toinen) huulipuna, ripsiväri ja ihossa ihanalta tuntuva poskipuna. Puna pysyy kauan, ripsiväri ei leviä (ja tuoksuu taivaalliselta) ja poskipunassa on niin paljon väripigmenttiä, että pienikin määrä sutimista riittää.

DSC_2006.JPG

Vaikka olen saanut tuotteet blogin kautta, tämä ei ole maksettu mainos. Postaus on rehellinen arvostelu meikkisarjasta, josta olen ollut aidosti tyytyväinen ja jota aion tietysti täydentää omasta lompakostani.

DSC_2010.JPG

Jos löydätte huulipunani (se voi olla uimahallissa, bussissa, minkä tahansa ravintolan vessassa tai pesukoneemme takana), annan löytöpalkkioksi monta onnellista halia.

 

Lue muita luonnonkosmetiikkasuosituksiani TÄSTÄ postauksesta.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (12)
  1. Jes, ihana saada vinkkejä luomu luonnonkosmetiikkaan! Tämän tuotemerkin meikkejä täytyy kyllä ottaa testiin. Kiitos, oli mukava saada suosituksia tähän! 🙂

    1. Ihana kuulla, otahan ihmeessä. <3 🙂

  2. Moi Saranda! Kiitos ekokosmetiikka suosituksista. Viime postauksesta löysin itselle uuden deodorantin ja shampoon, tällä kertaa uskallan tilata pari meikkiä Zuilta. Jos pitäisi päättää, kumman huulipunan valitsisit: sen punaisen vai tuon kirkkaamman? Ihan heti ei budjetti salli ostaa molemmat ja mukavampi ehkä ensin testailla sopiiko tuote itselleen ennen kuin tilaa paljon.

    1. Moikka ja ihan mahtava kuulla että uusia luottotuotteita on löytynyt blogin kautta, tulee entistä enemmän fiilistä kirjoittaa lisää positiivisista kokemuksista tänne. 🙂 Molemmat punat tuntuvat hyvältä ja kestävät pitkään huulilla. Kyse on ehkä vain sitten värimieltymyksestä ja siksi vain siitä syystä valitsisin valintapakon edessä punaisen. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *