Luopumisen vaikeus

Tyhjä ajatus

En edelleenkään välitä siirtyä ryminällä takaisin syksyyn. Jos tämä vuosi toistaa yhtään itseään, saamme elää syksyssä ensi kesään asti...

Siispä kuljin viime viikonkin sääret paljaana ja ulkona uidessa, söin paljon marjoja kojuilta ja kookosmaitojäätelöä, kuuntelin henkilökohtaista kesä-soundtrackiani ja istuin terassilla myöhään iltaan (niillä paljailla säärillä!).

Kyse ei ole ollenkaan siitä, etten pitäisi syksystä. Mä vaan tykkään kesästä aika paljon enemmän.

Siksi haluankin haastaa teidät houkuttelemaan minut syksyyn! Muistuttakaa minua kommentoimalla alle että mikä syksyssä olikaan niin kivaa ja miksi minunkin on korkea aika kohdata totuus - ja nauttia siitä. Siihen asti puen yhä hameita ja jätän sukkahousut kotiin.

Shoes: SPIRIT STORE
Backpack: SECOND HAND
Top: H&M
Skirt: UNITLED COLORS OF BENETTON

EN: Im having a little trouble to accept that autumn has really starated. That´s why I want you guys to convince me why fall is so great and why I should finally give up on summer!

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Aaaa (Ei varmistettu)

Syksyn "tunnelmallisuus" ja "saa polttaa kynttilöitä ja käyttää villasukkia" on vaan itsesuojeluvaiston tekosia kesän loppumiseen.. ollaan me kaks aika samassa jamassa

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha voi sua! Ollaan kyllä kaksi epätoivoista tapausta :-D Toivottavasti säkin saat irti tään ketjun mahdollisista syksyn puolesta puhuvista kommenteista!

Sane (Ei varmistettu) http://saneshawinsane.blogspot.fi

Syksyllä sää usein "oikeuttaa" sisällä laiskottelun ja teen juonnin (eikä teetä millään voi juoda ilman jotain muuta hyvää). Kesällä sitä on hyvän sään takia lähes pakko lähteä jonnekin koska "kerrankin kun on hyvä sää" vaikkei yhtään jaksaisi lähteä mihinkään tai jonkin leffan katsominen houkuttaisi :) Syksyllä on myös ihanan romanttista kävellä sateenvarjon kanssa kumppareissa kahvilaan kaveria moikkaamaan ja parastahan syksyssä on että voi siinä matkalla hyppiä vesilätäköissä!

Saranda
Tyhjä ajatus

Oon melkein ihan unohtanut TEEN...♡ Tää oli oikeasti tosi suloinen kommentti! Paljon pieniä iloja josta kaikkihan ne vuodenajat yleensä rakentuu. Ihana, Sane!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Syksyn värit!! Vaahteran lehdet on mun lemppari nro 1 syksyisin :-)

Saranda
Tyhjä ajatus

Totta - ja koko ruska! Kunpa saataisiin oikeasti syksyn näköinen ja värinen syksy niin eihän tässä olisi mitään hätää... :)

maitokahvi
Päivän ajatus

Turvalliset paksut villaneuleet, villasukat, kaulahuivit, hanskat, pipot, nahkatakit, villakangastakit, kumpparit, isot teemukit, syy ottaa rennommin ja rauhallisemmin, aamujooga, kirkasvalolamppu, kynttilät, sauna, kirpeä syksyn tuoksu, värikkäät sateenvarjot, höyryävä hengitys, kaakao, syksyisen metsän tuoksu, puista pudonneet lehdet, viininpunaiset vaatteet, ruska, katuvalojen heijastuminen lätäköistä, pitkät yöunet ja viikonloppujen uneliaisuus, luovuuden herääminen (jostain syystä aina syksyisin), sopivan melankolinen musiikki, hiljentyminen, rauhoittuminen, Netflix, juoksulenkit ja pyöräily syksynraikkaassa säässä... Ja lisäksi kaikki ne muut ihanat asiat elämässä, jotka eivät katso vuodenaikaa (eli oikeastaan ne kaikista tärkeimmät jutut) <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Äääh, tää kommentti oli pelkkää rakkautta! *sata sydäntä* Etenkin toi viimeinen lause... Kiitos sinulle! <3

Ronya (Ei varmistettu)

Ootko unohtanut oman postaussarjan Sykyssä parasta?
http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus?tag=31746

Lueskelin noita juuri omaksi huvikseni. :) Voit tuolta muistuttaa itselles että sussakin on ainakin aikoinaan piilenyt syysfiilistelijä.

Mukavaa syksyä, Saranda :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Mulla pisti itse asiassa silmään toi tägi just vähän aikaa sitten mut en tajunnut avata sitä kunnes nyt!:D Aeew, miten nostalgista (ja vähän myötähäpeääkin) <3 Jos vaikka innostuisin tekemään tänä syksynä saman tyyppisen postauksen. :)

Ihanaa syksyä sinne myös, Ronya!

Syksyn värit, tv-sarjat :D, kaulahuivit ja paksut neuleet. Se että kesän pakko tehdä mennä ja hössöttää loppuu, syksyllä on ihan okei olla kakki arki-illat vaan kotona! :D 

Saranda
Tyhjä ajatus

"Kesän pakko tehdä mennä ja hössöttää loppuu" - IHAN HUIPPU :D Tuosta hössötyksestä haluan kyllä ensimmäisenä päästä eroon... 

Kommentoi