Luottokauluspaita puettuna neljällä eri tavalla

Tyhjä ajatus

Jos yksi vaate pitäisi pelastaa tulipalossa, se olisi silkkinen valkoinen kauluspaita jonka ostin viime vuonna Kosovosta ja jonka olen yhdistänyt ties minkä kanssa. Se on minulle kuin lapset sellaisille vanhemmille jotka ajattelevat että heidän jälkikasvunsa ovat täydellisiä ja menestyvät kaikessa: ei ole tilaisuutta tai asua johon se ei mielestäni sovi.

Tässä paita puettuna neljällä eri tavalla. Alla vielä kuluneen viikon postaukset. xx

 

Viikon postaukset:

Hyviä uutisia maailmalla #7

5x first world problems

21x edullista kesätekemistä

Mitä tarvitsen tänään rentoutuakseni?

Luottokauluspaita puettuna neljällä eri tavalla

 

Ensimmäiset ja jälkimmäiset kuvat: Enna Rautiainen

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Tuollainen vaate on  kyllä ihana löytää ja omistaa. Kun se kuluu ja menee huonoksi, sitä oikeasti suree ja epätoivoisena etsii samanlaista uutta! Joskus kun olen jonkun ihanan löytänyt, olen mennyt kauppaan seuraavana päivänä ja ostanut toisen samanlaisen :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Olet ihan oikeassa! Ja nyt mua harmittaa etten tehnyt tälle samalla tavalla, damn it. :D

Millie's
Randomilla

Sopii hyvin näköjään vähän kaiken kanssa. :) Mä aina hämmästelen, kun katson sun kuvia, että kuinka joku osaa olla noin luonnollisen ja rennon kauniin näköinen jokaisessa kuvassa. 

Saranda
Tyhjä ajatus

Ooii miten ihanasti sanottu. :* Oot niin suloinen, kiitos paljon!

blurredesquisse

Kauluspaita kyllä pelastaa joka kerta, kun vaatekriisi iskee! Tosi kivasti oot yhdistellyt tuota omaa "lempilastasi" ja saanut erilaisia asuja aikaan :) Mun lemppari on toi toiseksi viimeinen, jossa oot pukenut kauluspaidan päälle valkoisen neuleen - IHANA! Klassisen tyylikäs toimii aina <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos ihana kommenttista. :) Mäkin yllätyin miten kivalta se näyttää vaikka neuleessa onkin korkea kaulus, on ihan "turtle neck" -paita.

Aurinkoa päivääsi!

Kommentoi