Lupa huonoille päiville myönnetty

DSC_9560.JPG

Eilen oli sellainen. Sellainen huono päivä. En ollut nukkunut yli 20 minuutin pätkiä yöllä ollenkaan. Kiukuttelin kuumeessa riutuvalle miehelleni, työnteosta ei tullut aamupäivällä mitään. Lähdin evakkoon uimahalliin ja kahville ystävän kanssa, mutta supistukset keskeyttivät senkin ilon. Kotona odotti aamusta jääneet työt ja pari odottomatonta laskua. En edes vaivautunut kirjoittamaan postausta.

DSC_9533.JPG

Sitten avasin Kuka sä olet? -postauksen kommentit ja luin ne uudestaan läpi. Sydän täyttyi taas lämmöllä. Mun oli tarkoitus tutustua teihin paremmin mutta taisin tehdä samalla palveluksen itselleni kokoamalla paikan, jonka kommentit tulevat ilahduttamaan minua ehkä loppuelämäni. (Lily, älä koskaan kaadu.)

Kerro säkin kuka sä olet, vastaan kommentteihin edelleen enemmän kuin ilomielin. <3

DSC_9534.JPG

Tällä hetkellä mieltä painaa parikin asiaa, mutta muuten heräsin oikein hyvällä tuulella. Tänään mennään kavereiden kanssa katsomaan Finnkinon Mysteerinäytöstä. Illalla arvon Instagramissa mukavan luonnonkosmetiikkapaketin. Huomenna (keskiviikkona) pidän Trendin Insta Storyssä Question & Answer -päivän hyvinvoinnista ja etenkin hyvinvoinnista raskaana. Nyt kannattaa pistää siis molemmat tilit seurantaan, eli omani ja Trendin.

Eilen myös yes girl -sivusto julkaisi pohdiskelutekstini raskaudenaikaisesta, toisinaan vähän hullustakin ajatuksenjuoksusta. Tekstin voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

DSC_9518 – kopio-001.JPG

Harvoin käy niin että tiistait ovat maanantaita rattoisampia mutta tällä viikolla näin päin. Ja enitenhän siihen vaikuttaa se nukuttu yö, ei siitä pääse mihinkään. Mä oon kuitenkin oppinut sallimaan itselleni huonoja päiviä ja vaikka kokonaisia huonoja viikkoja, jos siltä tuntuu. Välillä on ihan ok rypeä ”kurjuudessa” ja itsesäälissä. Ei elämä ole aina auringonpaistetta vaikka ongelmat olisivatkin maailman mittakaavassa minimaalisen pieniä.

DSC_9535.JPG

Toivotan kaikille mukavaa viikonjatkoa, olette parhaita. <3

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (14)
 1. LeonardoStone
  31.12.2019, 05:15

  It’s nice to see your writing, which is exactly what I need, it’s very detailed
  http://big8games.com/learn-to-fly-idle/

 2. learn to fly idle
  31.12.2019, 05:11

  It’s nice to see your writing, which is exactly what I need, it’s very detailed

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *