Maailman suloisin kahvila

Tyhjä ajatus

... tai ainakin todella lähellä sitä.

Tanskan Odensessa on yksi hurmavaa, paljon paleoruokavalion herkkuihin erikoistunut kahvila, nimeltään Olivia Le Marché. Todella maukkaiden kahvien ja kakkujen, sekä houkuttelevien näköisten suolaisten lisäksi lokaakilla oli yksi erityinen vetonaula: kaikki ihanat tekstitaulut! Mä rakastan teksitauluja. Suklaa ja teksitaulut, mun pahimmat kryptoniitit.

Seinät olivat valehtelemattat täynnä toinen toistaan hauskoimpia tekstejä, ja tuijottelinkin niitä koko parituntisen istuskelumme aikana. Kunpa kotipuolellakin olisi tällainen kahvila - noin inspiroivassa ympäristössä opiskelu tai työnteko maistuisivat varmasti paljon paremmalle yhdessä suussasulavien paleokakkujen kanssa.

Jos teillä on vinkata kivoja kahviloita Helsingissä, jossa on otolliset puitteet kirjoittamiselle ja opiskelulle, kertokaa pois! Kuulen kokemuksianne ja ehdotuksianne enemmän kuin mielelläni. :)

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

   

  Kommentit

  somewhere

  Näyttääpä tosi ihanalta! :) Jotenkin tosi kotoisen oloinen kahvila. Ja suloisia yksityiskohtia. Täytyypä laittaa muistiin jos tuonne suunnille olen menossa!

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Ihanaa että välttyy sinne asti! <3 Lämmin suositus! :)

  Kommentoi