Maanantaimantra #7: intuitiosta

Tyhjä ajatus

Maanantaimantra #7:

"Intuitio on mahtavin supervoimamme."

 

Kirjoitin kesällä vähän enemmän intuitiosta, postauksen voit lukea täältä.

Harvemmin pyytelen käyttäytymistäni tai päätöksiäni anteeksi blogissa. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että on hyvä pahoitella viimeaikaista radiohiljaisuutta. En ole viimeisinä muutamina viikkoina ollut oikein oma itseni enkä ole juurikaan poistunut mukavuusalueeltani tai tehnyt mitään muutakaan järin mielenkiintoista. Olo on ollut ihan vetämätön, mikä on näkynyt tietysti sosiaalisissa suhteissa, työnteossa, blogissa, liikunnassa... Eilen tuli kuitenkin sellainen olo että nyt riittää ja skarppaaminen ja yleinen elämänilo saa alkaa taas.

Tällä viikolla luvassa siis roppakaupalla postauksia ja muutenkin paljon sellaisia asioita, joista olen viime aikoina jäänyt paitsi. Tyhjä ajatus ja Saranda 2.0, täältä tullaan. ;)

Mukavaa maanantaita jokaiselle tasapuolisesti!

 

Kuvat: Mariya Sadovnychenko / Purple Puff (lisää tulossa myöhemmin!)

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Katarina Kirvesmäki (Ei varmistettu) http://keepongrowing-kk.blogspot.com

You go girl! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Sinä senkin! :D Olin JUST tulossa tässä kahvitauolla kirjoittamaan sulle haha. Ihana!

Vierailija (Ei varmistettu)

muistan lukeneeni tuon intuitio postauksen silloin taannoin ja nyt oli mukava saada muistutus siitä. :) mukavaa viikkoa sulle myös saranda!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiva kuulla! :) Välillä tuntuu hölmöltä viitata vanhoihin postauksiin mut sit toisaalta kaikkihan ei ole läheskään lukenut kaikkia ja jotkut aiheet, ne vaan unohtuu. Kiitos kommenttista! :)

Mia K.
Voi taivas

Allekirjoitan täysillä ♡

Eipä silti, marraskuu on hippasen haastavaa aikaa ;)))

Saranda
Tyhjä ajatus

Huomenna ollaan jo puolivälissä!! :D Jes jes

raijairina

Voi kuule, ei tarvii pyydellä anteeksi! Et taida olla ainoa, jolla on marraskuussa energiatasot vähän alempana. Tsemppiä, voimia ja ennenkaikkea armollisuutta ja lepoa! <3 Oot ihana ja mä ainakin seurailen sun blogia, vaikka välillä pitäisit hiljaisempia kausia! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana Raijarina, kommenttisi piristi niin paljon tätä aamua! <3 Kiitos paljon ja toivottavasti sullakin on kiva aamu parhaillaan menossa. :)

Kommentoi