Madalla kynnystä

Tyhjä ajatus

Kuinka monelle elämäntapojen mullistusyritykset ja suuret lupaukset ovat epäonnistuneet? Kuinka moni kuuluu siihen joukkoon joka lupaa että ensi maanantaina aloittaa dietin, päiväkirjan kirjoittamisen ja säännöllisen liikunnan? Saa aikaseksi syödä joka aamu aamiaista ja yhtäkkiä viisi leukaa tangossa?

(Minä kuulun.)

Syksy on vähän tällaista aikaa kun tekee mieli pistää kaikki elämäntavat uusiksi. Voi olla että joillekin kertaheittomuutokset toimivat, mutta suurimmalle osalle eivät. Kehittymisen salaisuus on konkreettisissa vauvanaskeleissa (niin että epäonnistuminen on mahdollisimman hankalaa) ja siinä, ettei lähde heti kurottamaan kuuta taivaalta. Kuu on ihan liian kaukana jos ei ole ensin tavoitellut lähempänä olevia tähtiä tai vaikka "pelkästään" pilviä.

Iloista syyskuuta kaikille, mä riennän nyt viikon viimeiselle työpäivälle!

 

Kuvat: Enna Rautiainen

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

nakedtruth
naked truth

Oot ihan oikeessa, jos asettaa liian korkeet tavotteet eikä heti pääse niihin, saattaa pettyä ja luovuttaa. Ite alotin terveellisemmän ''fitnesselämän'' (:'DD) pienistä vauvanaskelista jättämällä herkut kaupan hyllylle ja yrittämällä päästä salille vähintään pari kertaa viikossa. En heti toivo bikinifitness-vartaloa tms, hitaasti hyvä tulee ;) Pienet tavoitteet on helpompi saavuttaa ja siitä vaan tulee hyvä fiilis ja motivaatio sen kun kasvaa!

Saranda
Tyhjä ajatus

Nonni, sun teothan kuulostaa enemmän kuin hyviltä! :) Mikromuutokset kunniaan :D Tsemppiä tavoitteisiin <3

Taru Mari
Stuff About

Totta turiset ja kauniit kuvat ! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Thank you, thank you <3 :)

Saa-ra
I like u!

Niin totta, alkuinnostus on vain aina niin suurta!

Saranda
Tyhjä ajatus

True true, voimavarat eivät aina vaan seuraa perässä. :)

Kommentoi