Malta olla huono

Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: Weecos

 

Hei ihanat. Takana on rauhallisempi viikko ja parin päivän postaustauko (koska ihmisellä on aina varaa menettää päivä tai kaksi). Tänään oli sellainen tunne että varastoon on kertynyt jälleen energiaa ja yksi aihe, josta halusin kirjoittaa.

Olen viime aikoina aloittanut epäsäännöllisen säännöllisesti joogan niin että pyrin käymään vähintään kerran viikossa ohjatulla tunnilla. Tällä hetkellä henkinen hyvivointi on suoraan synkassa fyysisen kunnon kanssa ja siksi tuntuu, että joogaa rankempiin lajeihin ei juurikaan ole voimia.

... mutta joogakin on yllättävän haastavaa. Liikkuvuuteni ja koordinaatiokykyni on aina ollut ihan hyvä, mutta jotkut lihasryhmäni ovat (erityisesti viime aikaisten tapahtumien vuoksi) täysin rappiolla. Olen joutunut hyväksymään, että en ole notkea ja olen huono tasapainoliikkeissä. Kaikkein rankinta on kuitenkin ollut joogalle ominaista hetkeen keskittyminen ja arjen murheiden mielestä pois sulkeminen.

Jooga on lempeä laji, mutta siinäkin olen joutunut hyväksymään että olen huono monissa asioissa ja asanoissa. Mutta harjoitus tekee mestarin, ja kun opettelen suhtautumaan omiin kehitysalueisiini armollisesti, osaan toivottavasti tulevaisuudessa viedä saman asenteen myös muihin urheilulajeihin ja ehkä sitä kautta elämän eri osa-alueisiin.

Jos haluan kehittyä jossain asiassa, mun täytyy malttaa olla ensin huono. Jos aina hakeutuu sellaisten aiheiden ja lajien pariin, jossa on jo valmiiksi hyvä, emme opi sietämään epäkohtiamme ja käsittelemään kaikkia niitä tunteita ja sitä aikaa mitä jonkin uuden asian opetteleminen meiltä vaatii. Jos ei halua oppia, kukaan ei voi auttaa, mutta jos on päättänyt oppia, kukaan ei voi estää.

Kuvissa päälläni olevat vaatteet ovat Weecosin yhteistyön kautta saadut Népran trikoopaita ja -housut. Népra valmistaa ekologisia ja kestävästä materiaalista valmistettuja urheiluvaatteita lähellä ja ilman haitallisia kemikaaleja. Nyt Weecos.com:issa voi shoppailla Népran ja monien muiden ekobrändien tuotteita 10% alennuksella koodilla ILOVEWEECOS. Klikatkaa itsenne TÄNNE.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Saana Väliheikki
LAVLI

Niin totta joka sana :) vaikka mäkin olen kyllä todella huono just siinä että malttais olla itselleen armollinen. Kun ei sitä voi olla mestari heti.

Saranda
Tyhjä ajatus

Tuttu tunne! Tää on yksi niistä postauksista johon mun pitää vielä monta kertaa palata koska niin paljon kun tietää armollisuuden merkityksestä, sitä ei oo todellakaan vielä sisäistänyt kunnolla... :)

Toivottavasti päästään molemmat lähitulevaisuudessa siihen pisteeseen jolloin itsensä olalle taputtelu on jokapäiväistä! :)

pieta
Ruista Ranteessa

Oon niin samaa mieltä tästä, mutta silti jahkailen kehtaanko mennä tulevassa hiljaisuuden retriitissäni joogatunnille ihan amatöörinä sekoilemaan ':D

Saranda
Tyhjä ajatus

KEHTAAT! <3 Kuulostaa niin makeelle! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Tämä on niin totta. Joogassa ja niin monessa muussakin asiassa :). Jooga ja kitaran soiton opettelu kasvattavat hyvin kärsivällisyyttä.

Ja siis ihan super ihanat kuvat :)!

Saranda
Tyhjä ajatus

Voin kuvitella että kitaran soiton opettelu se vasta haastaavaa on! :) Kiitos paljon, lähetän hovikuvaajalle/poikaystävälle terveiset. <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mieltä rauhoittavat kuvat - ja sun silmät! Vietä rentouttava viikonloppu, <3!

Saranda
Tyhjä ajatus

<3<3 :) Kiitos samoin ihana!

sharks
by a mile

Ihana postaus, oon ihan samaa mieltä! Oon itse tehnyt lähinnä kotijoogailua, ja vaikka se on lempeää, se tosiaan voi myös olla haastavaa. Mutta kun huomaa jossain kohtaa oman kehityksensä, se on vaan sen arvoista. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon! Kotijooga on kyllä ihana keksintö. <3 :)

Nettanen
Destination: Happiness

Olipa ihania kuvia sinusta!<3 Mä olen kans tänä syksynä taas tutustunut joogaan uudelleen; olen hurahtanut yin joogaan. Siinä huomaan myös, että itselleni vaikeinta on pysäyttää se ajatusten jatkuva surina...

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos kommenttistasi! <3 Tosi kiva kuulla että oot löytänyt uuden harrastuksen. :) Mä kokeilin itseasiassa tänäaamuna ensimmäistä kertaa yin-joogaa ja tykkäsin tosi paljon!

Alohair
Alohair

Joogasin pari vuotta ja just ku en ollut enää ihan huono, tulinkin raskaaksi ja nyt oon takas lähtöruudussa.Ei sillä et olis aikaa käydä jossain ohjatussa,niin himassa youtube-joogailen vähän liikkuvuutta takasin.

Saranda
Tyhjä ajatus

No mutta tuskin se alkukaan ihan ajanhukkaa oli! <3 Tsemppiä lajin pariin palaamiseen. :) YouTube-videot on ihan huikeita! Mä en itse vaan pysty keskittymään kotona, en oo ihan niin jooga-zen vielä. :D Mutta mulla on ihan tavoitteena se että lähikuukausina voisi ottaa kotijoogankin tavaksi! :)

Minnea
Minnean muruja

Ihanat ja niin seesteiset kuvat! Sun hymy on valloittava <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi ei miten lämmin olo tulee kun kuulee jotain tällaista heti aamusta. :) Kiitos kovasti ihana ja mukavaa lauantaita!

Kommentoi