Malta olla huono

DSC_6163.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Weecos

 

Hei ihanat. Takana on rauhallisempi viikko ja parin päivän postaustauko (koska ihmisellä on aina varaa menettää päivä tai kaksi). Tänään oli sellainen tunne että varastoon on kertynyt jälleen energiaa ja yksi aihe, josta halusin kirjoittaa.

Olen viime aikoina aloittanut epäsäännöllisen säännöllisesti joogan niin että pyrin käymään vähintään kerran viikossa ohjatulla tunnilla. Tällä hetkellä henkinen hyvivointi on suoraan synkassa fyysisen kunnon kanssa ja siksi tuntuu, että joogaa rankempiin lajeihin ei juurikaan ole voimia.

DSC_6133-001.JPG

DSC_6218.JPG

… mutta joogakin on yllättävän haastavaa. Liikkuvuuteni ja koordinaatiokykyni on aina ollut ihan hyvä, mutta jotkut lihasryhmäni ovat (erityisesti viime aikaisten tapahtumien vuoksi) täysin rappiolla. Olen joutunut hyväksymään, että en ole notkea ja olen huono tasapainoliikkeissä. Kaikkein rankinta on kuitenkin ollut joogalle ominaista hetkeen keskittyminen ja arjen murheiden mielestä pois sulkeminen.

Jooga on lempeä laji, mutta siinäkin olen joutunut hyväksymään että olen huono monissa asioissa ja asanoissa. Mutta harjoitus tekee mestarin, ja kun opettelen suhtautumaan omiin kehitysalueisiini armollisesti, osaan toivottavasti tulevaisuudessa viedä saman asenteen myös muihin urheilulajeihin ja ehkä sitä kautta elämän eri osa-alueisiin.

Jos haluan kehittyä jossain asiassa, mun täytyy malttaa olla ensin huono. Jos aina hakeutuu sellaisten aiheiden ja lajien pariin, jossa on jo valmiiksi hyvä, emme opi sietämään epäkohtiamme ja käsittelemään kaikkia niitä tunteita ja sitä aikaa mitä jonkin uuden asian opetteleminen meiltä vaatii. Jos ei halua oppia, kukaan ei voi auttaa, mutta jos on päättänyt oppia, kukaan ei voi estää.

DSC_6153-001.JPG

DSC_6200.JPG

Kuvissa päälläni olevat vaatteet ovat Weecosin yhteistyön kautta saadut Népran trikoopaita ja -housut. Népra valmistaa ekologisia ja kestävästä materiaalista valmistettuja urheiluvaatteita lähellä ja ilman haitallisia kemikaaleja. Nyt Weecos.com:issa voi shoppailla Népran ja monien muiden ekobrändien tuotteita 10% alennuksella koodilla ILOVEWEECOS. Klikatkaa itsenne TÄNNE.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (16)
  1. Ihanat ja niin seesteiset kuvat! Sun hymy on valloittava <3

    1. Voi ei miten lämmin olo tulee kun kuulee jotain tällaista heti aamusta. 🙂 Kiitos kovasti ihana ja mukavaa lauantaita!

  2. Joogasin pari vuotta ja just ku en ollut enää ihan huono, tulinkin raskaaksi ja nyt oon takas lähtöruudussa.Ei sillä et olis aikaa käydä jossain ohjatussa,niin himassa youtube-joogailen vähän liikkuvuutta takasin.

    1. No mutta tuskin se alkukaan ihan ajanhukkaa oli! <3 Tsemppiä lajin pariin palaamiseen. 🙂 YouTube-videot on ihan huikeita! Mä en itse vaan pysty keskittymään kotona, en oo ihan niin jooga-zen vielä. 😀 Mutta mulla on ihan tavoitteena se että lähikuukausina voisi ottaa kotijoogankin tavaksi! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *