Meidän ensimmäinen yhteinen koti

Tyhjä ajatus

Mä rakastan meidän uutta kotia päivä päivältä enemmän. Rutiinit ovat jo vakiintuneet ja ensimmäisiä pienimuotoisia tupareita on järjestetty. Tauluja on vielä laittamatta ja niinkin olennainen asia kuin ruokapöytä valitsematta, mutta kaikki ajallaan. Taloon on jo muuttanut kukkia.

Täällä asuminen edustaa minulle monta tärkeää asiaa - unelmien toteutumista (olen aina halunnut asua näillä seuduilla), itseensä uskomista (kävin pientä taistelua nimenomaan tästä asunnosta) ja isoa yhteistä askelta (meidän ensimmäinen yhteinen koti, iik!). Kolme asiaa rakastan ylitse muiden täällä: kämppistäni, merta ja Pauligin kahvitehdasta. Ei tarvitse kävellä kuin puoli kilometriä ja pääse nuuskimaan vastajauhetun kahvin hajua. Ja se, ystävät rakkaat, on maailman paras tuoksu.

Täällä on ollut myös todella mieluisaa tehdä töitä, joskin erogonomia on ollut vähän hakusessa. (Se pöytä on kai sittenkin saatava aika äkkiä...)

Mä olen onnellinen täällä. Me ollaan. Tää on oikeasti koti sen todellisessa merkityksessä; paikka jossa on tilaa rakkaille kirjoille, ystäville ja kaikista innostavimmillekin ajatuksille.

PS: Tässä vielä tämän viikon postaukset:

Kiitos kun luet

Vinkkejä kiireisiin aikoihin

Vinkkejä Odenseen ja Kööpenhaminaan?

Mikä meitä jarruttaa?

Meidän ensimmäinen yhteinen koti

 

EN: Home is whereever I'm with you (and where there's fresh smell of coffee).

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Suvi55

Näyttääpä kivalta! Onnea uuteen, yhteiseen kotiin! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon <3 ihanaa päivää sulle!

Kommentoi