Meidän parisuhteen salaisuus

Tyhjä ajatus

En kestä - meidän häihin on ALLE NELJÄ kuukautta!

Rakkaus- ja hääodotteluhuumassa ajattelin koota joitakin asioita, jotka tekevät meidän suhteestamme hyvän ja meistä onnellisen. Jokainen suhde on erilainen ja mikä toimii meillä, ei välttämättä toimi muilla. Mutta (muunmuassa) nämä asiat saavat mut hymyilemään ja sydämen sykkimään päivittäin.

 

Onnellisen parisuhteen salaisuus

Emme koskaan mene vihaisina nukkumaan. Selvitämme riidamme aina ennen nukkumaanmenoa

Ja kun riitelemme, emme koskaan kiroile tai hauku toisiamme emmekä ota esille vanhoja, jo käsiteltyjä asioita

Sanomme "rakastan sinua" monta kertaa päivässä

Kunnioitamme toisiamme, annamme toistemme elää omaakin elämää ja tuemme toisiamme aina unelmien saavuttamisessa

Viljelemme sydän-emojia WhatsAppissa

Voimme olla täysin omia itseämme toistemme seurassa

Tulemme aina eteiseen vastaan kun toinen tulee kotiin

Emme ole pitkävihaisia emmekä vaadi toisiltamme täydellisyyttä

Emme jätä onnelliseksi tekemisen vastuun toisillemme

Kysymme aina kotiin tullessa tarviiko jotain kaupasta

Vaivaudumme tekemään ja menemään toisen puolesta, vaikkei aina huvittaisikaan

Saamme toisemme nauramaan

Nukumme saman peiton alla

Rakastamme toisiamme ja olemme toistemme parhaat ystävät

Häntä ei haittaa vaikka olen näin imelä julkisesti

 

 

Mikä on teidän parisuhteenne salaisuus? <3

 

 

Kuva: Mikko Wivolin

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

xxbisous (Ei varmistettu)

wääh en kestä :* olette aivan tolkuttoman suloisia. en malta odottaa kaikkia hääjuttuja!

monista olen ihan samaa mieltä! etenkin siitä, että toisen tullessa kotiin nouset edes ylös tervehtimään. meidän arki ja onni on pieniä juttuja - pieni selän silitys ohi kulkiessa, peiton korjaus vain toisen noustessa, kahvin keittäminen viikonloppuisin kahdelle kysymättä. kysymään vaikka ei aina edes kiinnosta. kun puhutaan niin kuunnellaan, eikä vaan siksi että voi suunnitella miten vastaa. jotenkin sitä oppii kanssaelämään toisen kanssa kun hyväksyy että täydellisyys tarkoittaa sitä että se on samalla myös epätäydellinen :)

halit loppuviikkoon!
x

Saranda
Tyhjä ajatus

Mä herkistyin kyyneliin kun luin tään sun kommentin. <3 Ihana, rakkaus kiteytetty yhteen kappaleeseen!

Reetta P

äää ihana postaus! Kuullostaa meidän arki aikalailla samanlaiselle, mun mielestä juuri nämä pienet huomioonottamiset on niin tärkeitä, kuin myös se että voi olla häpeilemättä juuri oma itsensä. Me ollaan varmasti kahdestaan ja whatsapissa maailman imelimpiä pariskuntia :----D Jouduttiin tosin luopumaan yhteisestä peitosta, koska mä oon niin kamala peittohamstraaja unissani ettei poikaystäväraukalle jäänyt ikinä peittoa öisin, joten kehtaan väittää että se ei ole parisuhteen salaisuus! Ainakaan meillä haha, meille omat peitot on varmaan se parisuhteen pelastus XD

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahahh ihanat te :D:D Kuulostaa parisuhteen kannalta oikein hyvältä ratkaisulta! Oot niin suloinen kun kommentoit. <3 :)

Saranda
Tyhjä ajatus

<3 <3 <3

iidis
Varpain jaloin

Ihania asioita <3 Meidän suhdetta varmaan kuvaa aika hyvin se, ettei meidän häissä kuultu yhtään sellaista perinteistä puhetta siitä miten söpöjä me ollaan yhdessä. Sen sijaan meitä molempia verrattiin luonnonvoimiin. Onkin hyvin mahdollista, että meidän itse kirjoitetuissa valoissa ulkopuoliset kuuli ekaa kertaa meidän puhuvan sillä tavalla. Se ei tarkoita, etteikö me hellittäisi toisiamme, me vaan jätetään se pääsääntöisesti niihin hetkiin kun olemme kahdestaan tai kotosalla. Söpöily kuuluu meidän kahden välille, ei ulkopuolisten silmille tai korville. Meistä tekee meidät toki monet arkiset pienet asiat, mutta r a k a s t a n meidän keskusteluja. Tarkoitan nyt juuri niitä keskusteluja, joissa ei puhuta meistä tai juoruta muista ihmisistä, vaan puhutaan isommista asioista ideoista, ajatuksista ja usein myös taiteesta. Ruuhkavuosien keskellä kuukausittaiset treffit on tulleet tosi tärkeiksi meille. Meitä yhdistää myös nauru. Rakastan sitä miten mieheni saa mut nauramaan ja joskus jutut menee meidän välillä niin dadaksi, ettei kumpikaan enää tiedä mistä puhutaan. Tärkeintä lopulta on kuitenkin se, että rakastun ja haluan rakastua mieheeni yhä uudelleen ja uudelleen joka päivä.

Saranda
Tyhjä ajatus

En kestä, silmät kyynelehtii! <3 Ootte niin suloisia! Yksi parhaista neuvoista jonka oon kuullut on "mene naimisiin ihmisen kanssa jonka kanssa on ihastuttava keskustella. Mitä vanhemmaksi tulette, sitä tärkeämpää keskustelutaito on".

Ja yksi herttaisimmista asioista jonka oon viime aikoina lukenut on tuo sun "Tärkeintä lopulta on kuitenkin se, että rakastun ja haluan rakastua mieheeni yhä uudelleen ja uudelleen joka päivä". <3 <3 <3 IHANA!

Aino A (Ei varmistettu) http://ainoaxberg.blogspot.fi

ihania juttuja &amp; ihan totta kaikenlisäks &lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

<3

Juliaihminen
Juliaihminen

Ihanaa!! <3 <3 Nyt loppui kestäminen! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahah :D Nyt saa siis luvan kanssa hehkuttaa ihan ällöttämiseen saakka :D

Ihana postaus! <3 Paljon samoja juttuja myös meidän arjessa! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos ja ihana kuulla. <3

kattungar
Kattungar

Sydän"hymiöt" näin 7 vuoden jälkeenkin toimii edelleen ;) paljon muitakin samoja juttuja, mutta se osoittaa vain sen, että rakkaus mitataan arjessa ei vain juhlapyhissä <3
IHANA POSTAUS!<3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos muru! Ja niin kauniisti sanottu tuo "rakkaus mitataan arjessa ei vain juhlapyhissä" <3<3

Kommentoi