Meillä menee tosi hyvin

Me oltiin viikko sitten Holiday Barissa tutustumassa suomalaisen teemerkin Nordqvistin tuoteuutuksiin. Me ollaan itse asiassa käyty Elan kanssa paljon kaikissa PR-tapahtumissa. Hän viihtyy ihmisten keskellä niin hienosti.

Mun on muutenkin kerrottava, että meillä menee tosi hyvin. Usein kuulee tarinoita vaikeista vauva-ajoista. Vaikeita hetkiä on ollut täälläkin ja tulee varmasti vielä olemaan. Mutta juuri nyt menee paremmin kun uskalsin alussa toivoa. Koko perhe syö ja nukkuu hyvin ja olen tehnyt töitä melkein yhtä paljon kuin ennen Elaakin. Mulla on energiaa työntekoon ja saan työnteosta lisää energiaa Elan hoitoon.

Tänä iltapäivänä Holiday Barissa olin taas kiitollinen, että olen pystynyt liikkumaan Elan kanssa kodin ulkopuolella. Tunnen keväisin oloni poikkeuksellisen sosiaaliseksi, ja on tosi ihanaa, että lempivuodenaikani on – niin brutaalilta kuin se kuulostaakin – muutakin kuin vain vauvan kanssa olemista. Ei yhtään tunnu, että ”joudun” ottamaan Elan mukaan vaan päinvastoin, yhdessä lähteminen tuntuu tosi luontevalle. Ja moni äiti varmaan samaistuu siihen ylpeyden tunteeseen, jota kokee, kun ihmiset ympärillä kehuvat omaa lasta suloiseksi.

Holiday Barissa kokeilin ensimmäistä kertaa drinkkien tekoa käyttäen raaka-aineena teetä. Nordqvistin hot&cold -sarjan teet voi nauttia sekä kylmänä että kuumana, ja niistä voi tehdä myös herkullisia cock- tai mocktaileja. Mun lemppari oli alkoholiton mojito, jota täytyy yrittää kopioida kotonakin.

Nyt me lähdetään vaunulenkille Iidan ja Eemin kanssa. Kivaa päivää sinne jokaiselle!

Kuvat: Joanna Suomalainen

Kommentit (9)
 1. Sipulisopuli
  18.4.2019, 11:53

  Kuukauden ikäisen vauvan äitinä haaveilen gradun kirjoittamisesta, mutta milloin? Vauva nukkuu vrkssa vain 14 tuntia, lyhyinä pätkinä, yöllä pidempinä.

  Milloin sinä ehdit touhuta? Köllötteekö Ela tyytyväisenä hereillä vaikka tekisit kirjotustyötä? Miten ja milloin pyykit ja kotityöt? Kiinnostaa 🙂 myös sellainen tyypillinen Saranda ja Ela päivä kiinnostaa. Suloinen tyttö ja Kaunis Äiti 🙂

  1. Kiitos kommenttistasi ja lämpimät onnittelut vauvasta! :*

   Ela nukkuu n. 16h vuorokaudessa ja 2h on mun mielestä jo tosi paljon enemmän. Mä kirjoitan nykyään paljon puhelimella. Jos ollaan liikenteessä, hyödynnän kaikki metromatkat. Iltaisin vetäydyn koneelle n.2h kun mies on kotona. Jos Elalla on hyvä päivä, hän viihtyy yksikseen hereillä 20-30min. 🙂 Ja pyykit ja ruoanlaiton hoidan yleensä hänen lyhyiden päiväunien aikana.

   Toivottavasti saat kirjoitettua graduasi. <3 Ja että teillä menee muutenkin hyvin! 🙂

 2. Ihanaa, että teillä menee hyvin ja Ela on tullut luontevasti osaksi elämää. <3 Aurinkoisia kevätpäiviä sinne!

  1. Kiitos ihana. 🙂 Samoin sinne. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *