Mikä ihmeen häädietti?

Tyhjä ajatus

Häihimme on tänään noin kahdeksan kuukautta. Se on pitkä aika ja välissä ehtisi pitää useamman detox-kuurin, kiinteyttää käsivarsia, päästä eroon kaksoisleuasta ja vähentää rasvaa vatsan alueelta.

Juttu on kuitenkin niin, että mun poikaystävä halusi kanssani naimisiin tämännäköisenä ja -kokoisena. Ei kauniimpana tai hoikempana. Ja sitä paitsi, mun ulkonöllä ei pitäisi olla mitään merkitystä sille miten paljon joku haluaa olla mun kanssa (tai sille miten meidän vieraat viihtyvät meidän häissä).

Mä haluan nauttia myös hääjärjestelyistä enkä kituuttaa itseäni häästressin lisäksi hurjilla treenimäärillä tai ankaralla ruokavaliolla. En halua muuttua nälkäänäkeväksi bridezillaksi ja kiukutella kihlatulleni. Inhottava kihlausaika olisi jo pätevämpi syy jättää alttarille kuin vatsamakkarat.

Ymmärrän kyllä että hääpäivä voi jollekin olla se konkreettinen päivä ja maali elämäntapamuutokseen. Eikä elämäntapamuutoksissa ole aina välttämättä mitään vikaa, ei edes silloin kun ne keskittyvät ulkonäköön. Mutta koska häät ovat rakkauden juhla, toivoisin koko sydämestäni että jokainen morsian oppisi rakastamaan itseään juuri sellaisena kuin on yrittämättä mahtua johonkin tiettyyn muottiin tai s-koon mereneneitomalliseen hääpukuun.

Tulet näyttämään kauniilta oli sinulla mitä tahansa päällä, minkäkokoisena tahansa.

Kuvat: Mikko Wivolin eräältä iltapäivältä kun kävimme Espalla kroisantilla. Aion syödä niitä häihin mennessä monta

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

ElizabethRinne

Tämä oli niin tärkeä muistutus -jokaiselle vaikkei morsian olisikaan. Nimimerkillä oon murehtinut miltä näytän häissämme (tosin suunnitteilla on vasta 2-3 vuoden päästä) eikä historiani (sairastin anoreksiaa yli kymmenen vuotta) ole helpottanut asiaa. Kiitos oikeasti hurjan paljon tästä postauksesta, kevensi mieltä ja sydäntä. <3

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi kuinka suloinen olet, oon tosi iloinen jos tästä postauksesta oli iloa. :) <3

Suvi K.
Sisunainen

Mä en ole ikinä tajunnut häädieettieen ideaa, ja sä puit sen nyt sanoiksi, mikä niissä mättää.

jennajohannasi
Pirtti

^^ Juurikin tämä!! Tottakai häät voi olla jollekin sellainen onnellinen taitekohta elämälle, että haluaa vaikka muuttaa sitä sitten terveellisempään suuntaan ja saa poweria pitää itsestään parempaa huolta, mutta on aivan pimeetä että yhtä päivää varten tarvisi yhtäkkiä muuttua supermalliksi ja kärsiä kuukausitolkulla O_O 

Saranda
Tyhjä ajatus

Hyvin sanottu. :) Konkreettiset päivämäärät elämäntapamuutoksiin voi toimia, mutta se on eri asia kuin itsensä kiduttaminen yhtä ainoaa päivää varten. Lisää rakkautta maailmaan, myös itseään kohtaan!

Saana Väliheikki
LAVLI

Ihan mahtava kirjoitus! :) Just näin! Ja ajatella minkä määrän hyvää ruokaa joutuis jättää syömättä jos alkais jo vuotta etukäteen dieettaa, vähemmästäkin masentuisi..

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha näinpä, hyvä ruoka ehdottomasti tukee hääsuunnittelua. :-D

Yhtä sirkusta!

Normaali, touhukas elämä riittää häiden alla, ei siihen enää mitään diettiä tarvita, on varmasti muutakin ajateltavaa...Ja sinähän olet sinä, ei sinun tartte omissa häissäsi esittää ketään muuta! Olet varmasti onnellinen ihan sellaisena Sarandana kuin olet <3

Aaah, en minäkään croisanttia jättäisi syömättä mistään syystä :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi hyvin sanottu! <3 En mäkään haluaisi et munkaan mies muuttuisi miksikään. :)

Kommentoi