Mikä ihmeen häädietti?

IMG_3098.jpg

Häihimme on tänään noin kahdeksan kuukautta. Se on pitkä aika ja välissä ehtisi pitää useamman detox-kuurin, kiinteyttää käsivarsia, päästä eroon kaksoisleuasta ja vähentää rasvaa vatsan alueelta.

Juttu on kuitenkin niin, että mun poikaystävä halusi kanssani naimisiin tämännäköisenä ja -kokoisena. Ei kauniimpana tai hoikempana. Ja sitä paitsi, mun ulkonöllä ei pitäisi olla mitään merkitystä sille miten paljon joku haluaa olla mun kanssa (tai sille miten meidän vieraat viihtyvät meidän häissä).

Mä haluan nauttia myös hääjärjestelyistä enkä kituuttaa itseäni häästressin lisäksi hurjilla treenimäärillä tai ankaralla ruokavaliolla. En halua muuttua nälkäänäkeväksi bridezillaksi ja kiukutella kihlatulleni. Inhottava kihlausaika olisi jo pätevämpi syy jättää alttarille kuin vatsamakkarat.

Ymmärrän kyllä että hääpäivä voi jollekin olla se konkreettinen päivä ja maali elämäntapamuutokseen. Eikä elämäntapamuutoksissa ole aina välttämättä mitään vikaa, ei edes silloin kun ne keskittyvät ulkonäköön. Mutta koska häät ovat rakkauden juhla, toivoisin koko sydämestäni että jokainen morsian oppisi rakastamaan itseään juuri sellaisena kuin on yrittämättä mahtua johonkin tiettyyn muottiin tai s-koon mereneneitomalliseen hääpukuun.

Tulet näyttämään kauniilta oli sinulla mitä tahansa päällä, minkäkokoisena tahansa.

IMG_3102.jpg

Kuvat: Mikko Wivolin eräältä iltapäivältä kun kävimme Espalla kroisantilla. Aion syödä niitä häihin mennessä monta

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (10)
  1. Normaali, touhukas elämä riittää häiden alla, ei siihen enää mitään diettiä tarvita, on varmasti muutakin ajateltavaa…Ja sinähän olet sinä, ei sinun tartte omissa häissäsi esittää ketään muuta! Olet varmasti onnellinen ihan sellaisena Sarandana kuin olet <3

    Aaah, en minäkään croisanttia jättäisi syömättä mistään syystä 🙂

    1. Tosi hyvin sanottu! <3 En mäkään haluaisi et munkaan mies muuttuisi miksikään. 🙂

  2. Ihan mahtava kirjoitus! 🙂 Just näin! Ja ajatella minkä määrän hyvää ruokaa joutuis jättää syömättä jos alkais jo vuotta etukäteen dieettaa, vähemmästäkin masentuisi..

    1. Haha näinpä, hyvä ruoka ehdottomasti tukee hääsuunnittelua. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *