Miksi olemme niin ankaria itseämme kohtaan?

Tyhjä ajatus

Kertokaahan, miksi olemme niin vaativia itseämme kohtaan? Miksi asetamme tavoitteemme niin korkealle ja vaikka saavuttaisimme sen, emme siltikään ole tyytyväisiä? Tuntuu, että huolimatta siitä, miten paljon tunnustusta ja kiitosta saamme muilta, ajattelemme silti itseämme epäonnistujina.

Ehkä sitä pitäisi opetella antamaan tunnusta ja kiitosta itselleen. Pikkuasioista. Tänä aamuna olen toistaiseksi kiitollinen itselleni siitä, että jaksoin herätä aamulla salille, vaikka torkutinkin kainalossa lyhyen ikuisuuden ja myöhästyin vähän. Lähdinpä silti. Olen kiitollinen myös siitä, että sain vihdoin lähetettyä opettajalleni sähköpostiviestiä valmistumisesta, vaikka minun olisi pitänyt tehdä se jo kuukausia sitten. Lähetinpä silti.

Uskon, että jos luovumme ankarasta asenteesta itseämme kohtaan, saamme tilalle jotain paljon hienompaa. Tuntuu absurdilta ajatella, miten paljon enemmän vapaa-aikaa ja psyykkisiä voima-varoja vapautuisi elämästä nauttimiseen ja ihmisistä sen ympärillä, jos ei olisi kokoajan arvostelemassa omia tekoja ja suorituksia.

Mistä sinä olet itsellesi kiitollinen tänään?

Kuvat: Enna Rautiainen

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

nakedtruth
naked truth

miten joku voi olla noin älykäs, aito ja kaiken lisäks vielä noin hiton hyvännäköinen?

iso sydän

Saranda
Tyhjä ajatus

Nyt mun sydän teki kyllä pienen kärrynpyörän ja posket vaan helottaa! IHANA OOT. <3<3

radicalsoftness

Just kun mä julkaisin kirjoituksen mun siskon anoreksiasta, törmäsin tähän. Eikä ois voinut osua kyllä sopivampaan saumaan. Hyviä keloja, oon ihan samaa mieltä. Kiitos!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos itsellesi kommenttista, täytyypä mennä lukasee sun kirjoitus <3

Suvi K.
Sisunainen

Just näin! Käytin tänään graduun alle puolet siitä ajasta minkä olin suunnitellut, mutta hei loin tiedoston GRADU.docx, joten olen tosi tyytyväinen! 

Saranda
Tyhjä ajatus

JEEE HYVÄ SUVI! :) Oon ylpeä susta!

Sofiammla

Luin tämän alunperin eilen, mutta oli pakko tulla lukemaan vielä uusiksi kunnolla sillä tämä kolahti ainakin omalle kohdalle. MOnesti kun sitä on itsensä kovin kriitikko.

Itse olen tällä hetkellä kiitollinen eilisistä treeneistä, joissa tein parhaani ja panostin kunnolla sekä samalla pidin myös hauskaa!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana kuulla että tästä irtosi jotain. <3 Ja hei ihan mahtava asenne, kuulostaa supersiisteiltä treeneiltä! :)

Kommentoi