Minä 25, blogi 5

DSC_7522.JPG

Muutaman päivän sisällä on kahdet synttärit – tänään omani kun täytän 25 ja maanantaina blogin kun ensimmäisestä postauksesta tulee täyteen puoli vuosikymmentä. Aika on mennyt nopeasti mutta se on kohdellut hyvin – meitä molempia.

Rakastan syntymäpäiviä, muiden ja omia, mutta tänä vuonna tuntuu että omat tulivat aivan yllättäen nurkan takaa. Hiljaisemmasta postaustahdistakin voi päätellä että mulla on ollut paljon muita asioita mielessä, sellaisia joita lupaan jakaa lähiaikoina. On kuitenkin tosi etuoikeutettu olo täyttää 25, olla terve ja tehdä päivittäin sitä mitä rakastaa. En pidä sitä millään tavalla itsestäänselvänä.

DSC_7492.JPG

DSC_7564.JPG

Sitten tämä blogi – viisi vuotta tällä alalla on pitkä aika. Olen tuntenut nykyisen aviomiehenikin lyhyemmän aikaa. Blogi oli mukana koko AMK-opinnoissa, se oli sellainen mitä pojat kävivät lukemassa heti ensitreffien jälkeen ja tulevat työnantajat työhaastattelun jälkeen. Olen käyttänyt tähän tuhottomasti tunteja, enemmän kuin mihinkään muuhun harrastukseen ja kovalla työllä tehnyt siitä työn. Blogi on kasvanut mun kanssa mutta niin mäkin sen ja jotenkin tuntuu oikealta täyttää vuosia samoihin aikoihin. Toivottavasti vielä monen monta tulevaisuudessa.

DSC_7553.JPG

DSC_7528.JPG

Tässä kuussa vietetään vielä ainakin siskonpojan ensimmäisiä (<3), aviomieheni ja muutaman ystävän syntymäpäiviä. Onko mitään tärkeämpää syytä juhlia kuin sitä että me ollaan täällä vielä ja ollaan oltu näinkin kauan?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (22)
  1. Myöhästyneet onnittelut! :—) Vaikutat hirmuisen sympaattiselta tyypiltä ja sun blogia on ilo lukea, pus!

    1. Voi oot kultainen, kiitos paljon ja ajattelen susta ihan samaa! Saanut niin paljon inspiraatiota ja levähdyshetkiä sun blogista. 🙂 Ihanaa et tsempataan toisiamme. <3

  2. Hurjan paljon onnea ihanalle blogille ja sen sydämelliselle sekä rohkealle kirjoittajalle! <3

    1. Voi vitsi miten ihana viesti. <3 Kiiiitos niin paljon kaunis. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *