Minua enemmän elämää nähnyt reppu

4.jpg

Ensinnäkin, iiiso kiitos kaikille lauantain postaukseen kommentoineille. Kamppailen yhä samojen kysymysten kanssa, mutta teidän ansiosta saatan juurikin voittaa tämän erän. Mieli on viime viikkoon verrattuna paljon kirkkaampi – olen siitä asti kirjoittanut flow-tiloissa useamman postauksen talteen. Kiitos siis vielä, olette te aikamoisia!

Toiseksi, tulin tänne vilauttamaan lempinahkareppuani. Se on alunperin äitini lukioajoilta ja nähnyt siis elämää minua enemmän. Rakastan sitä yli kaiken vaikka pelkäänkin että se ei omassa sähläävässä käytössäni säilykään seuraavalle sukupolvelle.

DSC_0020.JPG

DSC_0023.JPG

DSC_0044.JPG

DSC_0024.JPG

Farkkutakkikin on jomman kumman siskoni. Pöllin sen viimeksi eteisestä kun olin käymässä vanhemmillani. Toinen siskoistani sai lähteä siis kotiin ilman takkia, hupsista vain…

Asuuko teidänkin vaatekaapeissa vanhempienne vanhoja vaatteita tai asusteita?

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit (2)
  1. Mullakin tapana lainata (ilman lupaa:-D) pikkusiskoni vaatteita yhtenään… Paha tapa vaikka turhaahan sitä ois ostaa ehkä kaks kappaletta samaa vaatetta kun voi vaan lainaa toiselta.

    1. Nonii, näin mekin ajatellaan! 🙂 Turha kuormittaa ympäristöä ja tuhlata rahaa kahteen samaan asiaan. Jatketaan siis kummatkin tähän malliin! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *