Missä maissa kävin tänä vuonna?

Tyhjä ajatus

On vaikeaa jättää hyvästit vuodelle 2017 ilman jonkinlaista koontia. Koko vuoden "tiivistelmä" on luultavasti tulossa viimeistään ensi viikon puolella, mutta tänään muistellaan missä kaikkialla päin maailmaa käytiin vuoden 2017 aikana.

Siihen aikoihin kun perustin blogin, kävin vuoden sisällä 11 eri maassa (lue lisää tästä). Blogi itseasiassa alunperin lähtikin käyntiin osittain matkailublogina. Nykyään aika tai kiinnostus ei riitä samankaltaiseen elämäntyyliin, ja priorisoin rahankäytönkin vähän eri asioihin. Matkailu on kuitenkin ihanaa ja jokainen tämän vuoden reissu on ollut tavalla tai toisella ikimuistoinen.

Tänä vuonna kävin: Italiassa (Venetsiassa, Garda-järvellä ja Milanossa)

Bristolissa työmatkalla

Prahassa

Tallinnassa

Kosovossa

Missä te kävitte tänävuonna?

 

Ps: Alla vielä edellisviikon postaukset

11/12/17 Helsingin Uutela

Mitä olen oppinut ekologisemman elämäntyylin myötä? & 9 muuta kysymystä

Dokkaritorstai: 3 + 1 dokumenttisuositusta

Vinkit kurvikkaan vartalon pukemiseen

Vegaaninen ja gluteeniton lettukakku

Mitä teen kun ahdistaa?

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Reetta P

Mun matkalistalta löytyy tänä vuonna Norja ja Suomi, Hollanti, Uusi-Seelanti, Ranska ja Ruotsi. Alkuvuoden reissaamisen jälkeen (kaikki muut kohteet kuin Ruotsi) on tullut sahattua vain Norjan ja Suomen väliä ja vähän harmittaa ettei ehtinyt vaikka Eurooppaan vielä tässä loppuvuodesta. Mutta eihän se määrä, vaan se laatu myös matkailun suhteen! Lompakkokin tais olla vähän erimieltä reissaamisen suhteen tässä loppuvuodesta :----D

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi vitsi ihanissa paikoissa oot käynyt! Ja joo laatu indeed! ^^ :) Toivottavasti sun ensi vuodesta tulee ihana ja laadukas reissuvuosi. <3

Minnea
Minnean muruja

Ihanaa tunnelmointia ja ihanat kuvat! Matkajutut on aina niin kiehtovia.

Itse taisin käydä tänä vuonna vain Englannissa ja Ruotsissa. Ensi vuonna sitten uudet seikkailut :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon. :* Englanti ja Ruotsi, molemmat tosi kivoja maita. Ensi vuonna teitä odottaakin ainakin se hääpäivämatka! :) Ihanaa!

Kommentoi