Mistä inspistä?

Mainitsin pari päivää sitten ohimennen siitä, kuinka minulta on ollut inspiraatio kateissa. Seuraavana päivänä sain sen takaisin kun luin Lilyn Toimitusta ja sen Ehdota uusia suositeltavia blogeja -artikkelia. Olen itse sikäli laiska, koska tunnun aloittavani lukemaan vain niitä netin suosituimpia blogeja, enkä jaksa niinkään etsimällä etsiä uusia ihanuuksia. Ajattelin, että tätä kautta voin löytää uusia mielenkiintoisia blogeja ”saman katon alta” ja oikeassa olin!

DSC01836.JPG

Mutta mitä en arvannut oli se, että muutama teistä oli ehdottanut omaa blogiani, Tyhjää Ajatusta, Lilyn suositeltaviksi blogeiksi. Olin täysin järkyttynyt, ja jouduin lukemaan kommentit useampaan kertaan ennen kun oikeesti vakuutuin että kyseessä oli oma blogini, joita ihanat lukijani olivat menneet ”äänestämään”. Kommentteja on postauksessa yli sata ja kolmessa mainitaan Tyhjä Ajatus, mutta se kolme riitti kyllä saamaan fiilikseni ihan huippuun. Eikä se ole sieltä vielä alas kiivennyt.

Ehkä saankin inspiraatiota teistä? Tai no, tämä ei edes ole mikään kyseenalaistava juttu, koska tiedän sen olevan totta. Jokainen uusi kommentti, lukija tai tuttavapiiristä kuultu ”Hei mä luen sun blogia” -lause piristää mua niin sanoinkuvaamattoman paljon. En yleensä osaa kommentoida näihin mitenkään, muuten kuin kiitti ja punastumalla, mutta sisäisesti mun sydän tekee kuperkeikkaa joka kerta.

Ja sitten kuin tyhjästä pääni pullottaakin kymmenellä uudella idealla.

DSC01587.JPG

Halusinkin tähän yhteyteen kysyä, mistä te inspiroidutte? Nyt en tarkoita bloggaamista tai pelkkää kirjoittamista muutenkaan, vaan ihan mitä tahansa elämässä – oli se taidetta, kouluhommia tai urheilua. Mistä te saatte sen innostuksen tehdä asioita, joita rakastatte, mutta joista joskus ei tunnu moottori lähtevän käyntiin? Mun mielestä olisi todella ihanaa listata näitä asioita ja käydä niistä keskustelua allaolevassa kommenttiboksissa. Voidaan sillä tavalla hyödyntää toistemme ideoita, ja olla hieman enemmän inspiroituneimpia keskellä pimeää ja lannistavaa marraskuuta.

DSC01762.JPG

PS: Jos haluat itse ehdottaa Tyhjä Ajatus Lilyn suositeltavien blogien listalle, klikkaa tästä ja kommentoi alla olevaan kommenttiboksiin. Aikaa on perjantaihin 29.11 asti. Sinun ei tarvitse olla rekistöröitynyt käyttäjä voidaaksesi kommentoida.

PPS: Kuvituksena kaksi asiaa josta saan inspiraatiota: ihana Kosovo ja vielä ihanampi pikkusiskoni. <3 Kuvat kesältä 2012.

Olette ihan parhaita!

Saranda

Kommentit (9)
  1. Tänä viikonloppuna inspiroiduin yökyläilemällä isosiskon luona. Juteltiin ja syötiin ajan kanssa. 🙂 Nyt on kynttilöitä, teetä ja kuuma suihku edessä. Ja ilahduin myös sun blogista, jota en ennen olekaan lukenut. 🙂 Aina se inspiraatio ja ilo jostain kolosta tulee esiin, vaikka välillä onkin kateissa. Leppoisaa iltaa!

    1. Oiih! Kuulostaa tosi ihanalta. Elämän pienet ilot ja rakkaat ihmiset. 🙂 Kiitos ihanasta kommentistasi, ja nytpä pääsin lukemaan sinunkin blogiasi!

      1. Kiitos itsellesi, kun kävit lukemassa blogiani 🙂 Ihanaa iltaa sinne!

  2. Musiikista + elämän pienistä, joskus yllättävistäkin asioista jos vain muistaa pitää aistit valppaana. ;D

    1. Ihana kommentti! 🙂 niin totta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *