Mistä lauantait on tehty?

Tyhjä ajatus

Yksi asia josta olen pohjattoman kiitollinen ja jota muistan mainita vähintään viikottain ääneen, on mieheni säännölliset työajat. Se, että hänellä on jotakin poikkeuksia lukuun ottamatta yleensä viikonloput vapaana, helpottavat yhteisen ajan suunnittelua tosi paljon. Tiedän, että tilanne voi muuttua koska tahansa joten iloitsen tästä mahdollisuudesta tosi paljon.

Miltä meidän viikonloput sitten näyttävät? No ihan tavallisilta. Koska olen aamuvirkku siinä missä mieheni tykkää nukkua viikonloppuisin pidempään, lähden yleensä viikonloppuaamuisin evakkoon vanhemmilleni. Saan viettää aikaa perheeni kanssa mutta annan myös nukkumisrauhan miehelleni. Jos olisin kotona, en malttaisi olla herättämättä häntä.

Iltapäivällä kun palaan takaisin, valmistamme yleensä yhdessä (mulle toista) aamiaista, syömme sen sohvalla tai sängyssä ja otamme ihan rauhallisesti - vielä kun voi ja meitä on täällä vain kaksi ilman vauvaa. Tällä viikolla sairastelut ovat varjostaneet meitä kumpaakin, joten aiomme ottaa vielä tavallistakin iisimmin.

Yksi blogini luetuimpia postauksia on vegaanisten ja gluteenittomien banaanilettujen resepti. Valmistan letut edelleen samalla ohjeella, tosin välillä lisään eri variaatioita: tässä kokeilin kookosmaidon sijaan ikaffe-kauramaitoa, ja se toi lettuihin selvästi kuohkeutta. Olen muutenkin alkanut käyttämään kauramaitoa kookosmaidon sijaan enemmän, sillä kauramaitoa saa lähempää.

Lisukkeina toimi CocoVilta saadut kuivatut mulperi-marjat ja goji-marjat. Molemmissa on paljon ravinteita ja marjoiksi aika paljon proteiinia. Mulperi-marjat ovat myös hyvä raudanlähde, ja niitä aion varmasti napostella sellaisenaankin läpi raskauden.

Lettujen koko reseptin näet täältä.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi