Mistä luovun kun...

Tyhjä ajatus

Valintoja, valintoja. Monesti jaksetaan hämmästellä kovia duunareita, pirteitä aamuihmisiä tai hyväkuntoisia urheilijoita. Sitä, miten kahdella samassa työpaikassa työskentelevällä toisella on varaa merkkilaukkuun ja toisella ei. Harvemmin kuitenkin muistetaan muiden ihmisten kohdalla, että hekin tekevät asioiden suhteen valintoja siinä missä me muutkin. Jos jotakin haluaa palavasti, tarkoittaa se yleensä sitä, että jollekin muulle asialle on käännettävä selkänsä.

Olen aamuihminen ja yleensä energisimmilläni jo ennen auringonnousua. Se, että herään aikaisin tarkoittaa sitä, että valvon hyvin harvoin myöhään. En muista milloin olisin viimeksi katsonut leffaa poikaystäväni kanssa niin etten olisi nukahtanut kesken kaiken tai jaksanut olla baarissa puoltayötä pidempään.

Rakastan sushia ja syön sitä useamman kerran viikossa puhtaalla omatunnolla. Minulla menee muutenkin luultavasti "tavallista" enemmän rahaa ruokaan, sillä valitsen lähes aina luomun, syön paljon raakaherkkuja ja esimerkiksi vegaanijäätelöä. Sen lisäksi nautin hyvin paljon ulkona syömisestä. Saan monesti kuulla, miten mulla on muka varaa sellaiseen. No, ostan suurimman osan vaatteista kirppareilta, käyn todella harvoin juhlimassa ja en omista aspia tai sen kummoisempaa säästötiliäkään.

Käyn päivätyössä ja bloggaan silti 1-2 krt päivässä. Se on automaattisesti lukuisia tunteja vapaa-ajasta pois ja tarkoittaa melkein sitä, ettei minulla voi muuten olla sitovaa harrastusta, sillä vuorokaudesta loppuisi aika kesken. Kun jotakin kuitenkin rakastaa, ei mieti, mistä "jää paitsi" sen takia.

Kun seuraavan kerran hämmmästelette miten joku pystyy siihen tai tuohon, muistakaa, että tekojen takana on aina valintoja.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Edonapedona (Ei varmistettu)

That is true sis!

Saranda
Tyhjä ajatus

Puthjeeee<3

EricaK
EricaK

Just näin. Ne on ne omat valinnat. Mulla on ihan sama juttu tuon valvomisen kanssa, myöhäiset leffat ja baari-illat voi unohtaa. Ei sillä, se on juurikin sellainen valinta mistä koen saavani enemmän irti tekemällä näin miten teen :) Syön tosi vähän ulkona, ja kokkaan omat kasvisruoat mukaan - siinä säästyy sen verran ettei tee tiukkaa ostaa luomua. Valintoja, valintoja... ihan kun se kissa siinä yhdessä mainoksessa :'D

Saranda
Tyhjä ajatus

KISSA hahah nyt se on mielessä varmaan joka kerta kun käytän tota fraasia!!:D

Sun ruokailusysteemit kuulostaa just tosi hyviltä <3

Kommentoi