Mistä tietää että on aikuinen?

Tyhjä ajatus

Tapasin muutama viikko sitten Kriseldan aamiaisella Korttelin Storyssä. Mulla oli jakku päällä, keskustelimme YesGirlin kuukausittaisista kirjoituksistani ja sukulaissuhteistamme, vastasin yhteen työpuheluun kun Kriselda sääti kameran valotosasetuksia ja lopulta jouduin lähtemään kotiin käsittelemään kuvia vaikka olisin mielelläni jäänyt vielä toiselle kahvikupilliselle. Kotiin tullessani mietin että tätäkö tää aikuisuus on, aamiaispalavereja, jakkutakkeja ja kivasta seurasta luopumista töiden takia.

Sitten mietin että toivottavasti tää on - sitä aikuisuutta nimittäin. Että työpäivät sisältävät inspiroivia ihmisiä ja inspiroivia työtehtäviä, joiden pariin on helppo palata inspiroivienkin ihmisten luota.

Vielä en pue keskenään mätsääviä alusvaatteita, tilaa Hesaria kotiin tai omista oikeita viinilaseja. Mutta tällä hetkellä oon aikuiselämääni vähintäänkin tyytyväinen.

Kuvat minusta: Kriselda Mustonen

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit

Kriselda
Kriselda

Mätsäävät alusvaatteet <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Seuraava #goals :D

smagardi
astu harhaan

"Vielä en pue keskenään mätsääviä alusvaatteita, tilaa Hesaria kotiin tai omista oikeita viinilaseja."

Ahhahhah, miunkaan alusvaatteet ei mätsää eikä kaapista löydy oikeita viinilaseja, mutta vakavissani olen jo harkinnut Hesarin tilaamista viikonloppuaamuiksi. Tervetuloa (ehkä) siis kolmasosa-aikuisuus. :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahah tää kommentti hymyilytti. :D:D Kolmasosa on jo aika hyvä!

PilviCloud
Pilvi Daily

Aikuiselämä on ihan parasta! Ja Hesari aamuisin on aikuiselämän luksusta :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Siis joo, en tiiä paljon mulle pitäis maksaa että muuttuisin lapseksi taas. :D Hesari kotiin on kyllä luonnollinen next step, ainakin sunnuntai-Hesari!

Kommentoi