Mitä haluaisit lukea?

Tyhjä ajatus

Moikka ja kivaa perjantaita! Mun viikonloppu alkaa pienellä kahvikupillisella töissä (en ole juonut kahvia varmaan kuuteen viikkoon, ensimmäinen aamu pitkään aikaan kun kahvin haju ei etoa) ja lounaalla rakkaan ystävän kanssa, jota en oo nähnyt lyhyeen ikuisuuteen. Töiden jälkeen lähdetään kavereiden kanssa mökille, perinteisesti jo 12. vuotta peräkkäin.

Nyt kun alan voimaan vähän paremmin ja olen selvästi saanut jonkinlaisesta kirjoitusotteesta taas kiinni, kysyn pitkästä aikaa teiltä: mitä haluatte lukea? Mitä postaustoiveita teillä on? Onko teillä kysymyksiä työhöni, monikulttuurisuuteeni, raskauteeni tai mihin tahansa elämään liittyen? Onko blogiskenessä jotain hauskoja haasteita, joita oon missannut? Ehdotuksia saa laittaa kommenttikenttään, meilillä (tyhjaajatus@live.fi) tai vaikka Insta Directillä. :)

Ihan parasta viikonloppua sinne jokaiselle tasapuolisesti. <3

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Ihana kuulla, että voit jo vähän paremmin <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos kultainen. <3 :) Ja ihanaa viikonloppua!

Vierailija (Ei varmistettu)

- miten aiotte huomioida sun ja miehesi monikulttuuriset taustat lapsen kasvatuksessa?
- mikä raskaudessa pelottaa vai pelottaako mikään?
- (ehkä herkkä aihe mutta olet aikaisemminkin kirjoittanut säästämisestä yms) huolettaako miten lapsen kanssa pärjää rahallisesti?
- aiotko kirjoittaa blogia myös mammalomalla?

Saranda
Tyhjä ajatus

Törrkeen hyviä ehdotuksia! Kiitos! :)

Tiiaanna
cake & copper

Ympäristöjutut kiinnostaa aina :)

Oletko muuten jo kannattanut kansalaisaloitetta, joka kieltäisi mikromuovien käytön kosmetiikassa? Löytyy siis täältä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2986

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos kommenttistasi. :) Täytyy aktivoitua taas kirjoittamaan ekoilusta! Ja oon kannattanut mut tosi hyvä kun laitoin tään linkin silti tänne. :) Ehkä jotkut muutkin huomaavat sen ja käyvät kannattamassa myös.

Ihanaa viikonloppua!

Lillli (Ei varmistettu)

Postaus syistä miksi et vloggaa tai pidä podcastia. Jos et halua kirjoittaa kokonaista postausta voit kertoa vain kommentissa. :d Muistan kuulleeni sun sanovan instastoryssä joskus et podcast kiinnostaa.
Kiitos erilaisesta ja hyvästä blogista.

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi hyvä aihe, kiitos. :) Muistat ihan oikein eikä podcast ole ollenkaan kuopattu idea täällä! Se on oikeastaan suunnittelun alla. :)

Mahtavaa viikonjatkoa sinne ja anteeksi kun vastaamisessa kesti!

Jes (Ei varmistettu)

Miten suhtaudut lasten kuvien jakamiseen somessa? Aiotko julkaista lapsestanne kuvia blogissa?

Saranda
Tyhjä ajatus

Mahtava idea! Kiitos. :) Kivaa päivää sinne ja sori kun kesti vastata!

Kommentoi