Mitä kesällä kuuluu tehdä?

Tyhjä ajatus

Minusta on ollut todella siistiä lukea muiden blogeista ja kuulla kavereilta mitä kaikkia eri asioita heidän kesälistaan kuuluu. Siksi kysynkin nyt teiltä, mitä teidän kesän ämpärilistalla on? Mitä tänä kesänä on ehdoton pakko tehdä tai kokeilla, uutta tai vanhaa?

Muiden esimerkeistä saa niin paljon kivoja ideoita itselleen. Eikä niiden tarvitse olla todellakaan isoja juttuja - joskus sitä tarvitsee muistutuksen niinkin pienistä ja "tavallisista" asioista kuin marjojen kerääminen tai metsäkävelyt.

Tässä yksi vinkki minulta: Kulosaaren / Mustikkamaan Cafe Torpedo. Viihtyisä kahvila-alus, jossa on huikeat maisemat ja ihana lämmin henkilökunta! Postauksen kuvat on napattu sieltä. :)

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun tekemiset liittyy hyvin paljon luontoon; katsoa niin monta auringonlaskua ja -nousua kuin vain kykenen, uida järvessä, kävellä metsässä paljain jaloin.. Leikkiä koirien kanssa takapihalla ja syödä omien marjapensaiden antimia..

Saranda
Tyhjä ajatus

Ooh kuulostaa niin ihanalta ja seesteiseltä <3 Auringonnousu ja -lasku saman illan aikana on kyllä kesän parhaimpia juttuja. :)

AnskuK (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi/

Mun ämpäriin kuuluu ainakin tutustuminen johonkin uuteen kaupunkiin. Tänä vuonna se on rauma &lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

Siistiä, toivottavasti tykkäät Raumasta! :) En ole itse ainakaan päässyt vielä käymään. Ihanaa kesää!

Saana_ (Ei varmistettu)

mökkeily, saunominen ja uiminen, kesäruuat, piknikit kavereiden kanssa, Helsingin saaret, kioskijäätelöt (tofuline toffee ja roberts coffeen ihanat sorbetit), telttailu metsässä ja rannalla, jotkut festarit (kun Sodankylä jäi niin toivottavasti Kemiön Norpas tai Hailuodon Bättre Folk) vanhempien luona kyläily: siellä laiskottelu ja pihassa makoilu, loppukesällä marjanpoiminta, pohjoisen vaellus ja Viron saaret &lt;3

Saana_ (Ei varmistettu)

+ romaanien lukeminen! vielä en oo päässyt siihen moodiin. Mutta sitten kun taas luen romaaneja, tiedän, että riittävä palautuminen kouluvuodesta on tapahtunut.

Saranda
Tyhjä ajatus

Ei vitsi mä luin tota sun listaa varmaan kolme kertaa läpi kun siitä tuli niin hyvä fiilis!! IHANA! :) Toivottavasti romaanien aika koittaa pian.

Saarelle (Ei varmistettu)

Lammassaari ja Vallisaari !

Saranda
Tyhjä ajatus

Kummatkin itellään kokematta, hyviä vinkkejä, kiitos! :)

Kommentoi