Mitä löysin kirpputorilta? #1

Tyhjä ajatus

Moikka! Mä toivon että kaikkien viikko on alkanut mahdollisimman mukavasti. Kuten moni teistä tietää, tykkään kierellä kirpputoreilla ja ostaa suurimman osan vaatteistani käytettyinä. Mainitsitte tässä postauksessa että tykkäisitte myös kirppariostosten esittelyistä. Otin haasteen vastaan, ja eiköhän tehdä tästä samantien myös säännöllisen epäsäännöllisten postaussarja!

 

Mitä löysin kirpputorilta? osa 1

Lähetystori Fidassa oli perjantaina ja lauantaina kaikki tavarat puoleen hintaan. Piipahdimme äitini kanssa Puhoksen Fidassa, ja löysin sieltä kahdet aivan täydelliset kengät. Yhdet olivat Catmandoon kunnolliset talvikengät, jotka multa puuttuikin kokonaan, ja toiset Höglin sirot ja korolliset nilkkurit. Ensimmäiset ovat käytännölliset ja tosiaan juuri sellaiset, joika kipeästi tarvitsin, kun taas näihin jälkimmäisiin mä rakastuin ihan päätä pahkaa. Laitoin ne heti samana iltana päälle, ja totesin että maksoin kauniin ulkonäön lisäksi mukavuudesta.

Kirppareilta on kiva ostaa kenkiä, koska kun joku on kenkiä kerran jo käyttänyt, niitä ei tarvitse yleensä erikseen sisäänajaa. Molemmat kengät olivat moitteettomassa kunnossa ja maksoin niistä yhteensä 23,50e.

 

Mitä mieltä olette tästä postaussarjasta: lisää vai ei lisää?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Vautsi mitkä kenkälöydöt! Ihan uskomaton tsäkä :)

Kirpparilöydöt kiinnostaa aina, joten ehdottomasti jatkossakin lisää tällaista :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Mahtavaa jos kiinnostaa, musiikkia korvilleni! <3 Kiitos kommenttista ja ihanaa päivänjatkoa. :)

Minnea
Minnean muruja

Oi, oon kade näistä kenkälöydöistä! Nuo nilkkurit varsinkin on ihanat!
Lisää lisää kirpparijuttuja!

Saranda
Tyhjä ajatus

Tulin niin hyvälle tuulelle näistä kommentteista! <3 Kiitos kommenttista, päivänsäde! <3 :)

Nettanen
Destination: Happiness

Voi, mäkin rakastan kirpputoreja! Surullinen fakta on vaan se, että Helsingin keskustassa ei pahemmin ole mitään sellaisia halpoja itsepalvelukirppareita, vaan täällä kirppisten hinnat on ihan eri luokkaa, kuin mihin totuin syntymäkaupungissani Lohjalla. Nykyään, kun menemme esimerkiksi sukuloimaan Lahteen, on mun pakko päästä tekemään täsmäisku kirpputorille, koska siellä on niin paljon halvempaa ja jotenkin teen myös parempia löytöjä siellä. Mutta noi sun kenkälöydöt on ihan huiput. Mun tekee nyt ihan hirveästi mieli päästä kirpparille penkomaan!! :D

Saranda
Tyhjä ajatus

En tiennytkään että kirpparihinnoissakin on alueellisia eroja. Hmm. Voiskohan se johtuu siitä että täällä kirpparipöytien vuokraaminen on aika kallista? (En kyllä tiedä onko yhtään kalliimpaa kuin muuallakaan.) Mut tosi harmi kuulla että täällä saa maksaa enemmän! :( Pitää ehkä itekin arvioida paremmin että mitä pyytää sitten kun seuraavan kerran myy. :) Toivottavasti pääset pian kirppistelemään! <3

Nettanen
Destination: Happiness

Joo, oon huomannut kyllä noissa hinnoissa tosi isoja eroja :) Mutta varmasti johtuu tosi paljon just esim tosta, että myös pöytävuokra on pk-seudulla huomattavasti kalliimpi, ja tietysti muutenkin yleinen hintataso. Suosittelen siis ehdottomasti käymään kirppiksillä, jos liikut jossain pienemmissä kaupungeissa kehä kolmosen ulkopuolella! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Niiiiin hyvä tietää, kiitos vielä!! <3

Rosahavumaki

Ehdottomasti lisää tällaisia <3 kirppiksillä shoppailu on ihan parasta ja on kiva lukea, mitä aarteita muutkin on löytänyt!

Saranda
Tyhjä ajatus

Niin mahtava kuulla! :* Mäkin tykkään kirppariesittelypostauksista kyllä. :) Ja tykkäsin myös kirjoittaa tätä! Kiitos paljon kommenttistasi. <3

Torey
Näissä neliöissä

Tosta kenkien sisäänajamisesta, et ihan jees jos toisella ei vaan oo ollu pahaa askelvikaa ja kenkä lytätty väärään suuntaan. :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Hyvä pointti. :D (y) Tämän olisin voinut mainita!

Torey
Näissä neliöissä

Tuli vaan mieleen! :D Mut tosiaan onhan esim. nahka pehmenny ja hankausta tuskin samalla tavalla on ku uusilla! :)

ElizabethRinne

Mahtavia löytöjä oot tehnyt ja ehrottomasti lisää näitä kirppistely-postauksia! :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Saranda
Tyhjä ajatus

Vitsi miten iloiseksi tuun kun tälle näytettiin vihreää valoa! :) Kiitos kommenttistasi Elisabet. <3

Jennisusanna (Ei varmistettu) http://jennnisusanna.blogspot.fi

Oi kirpparit on parhautta &lt;3

Haaveilin pitkään Timberlandeista ennen kuin kotiutin samaiset catmandoot ja tykkään niistä todella! Ihanan lämpimät ilman villasukkiakin ja tosi hyvät jalassa vaikka kävelis pidempäänkin ja ne saa ihan kivasti yhdistettyä erilaisten arki ja juhla asujen kanssa.

Ja kirppispostauksia on aina kiva lukea : )

Kommentoi