Mitä ostin tänä kesänä?

Tyhjä ajatus

Viime syksystä asti olen koonnut yhteen mitä olen ostanut minäkin vuodenaikana. Tänään on viimeisen kvartaalin vuoro: mitä ostin tänä kesänä ja olivatko ostokset hitti vai huti?

No tästä postauksesta ei tule pitkä, sillä ostin tasan kaksi asiaa: Granitin verkkokassin ja Dallapenpuiston "kirpputorilta" käytetyn valkoisen mekon (alunperin Monkin). Molemmat ovat olleet todellakin hitti.

Mistään ostoslakosta ei ole ollut kyse. Kulutustottumukset ovat olleet vain tavallista ankaramman suurennuslasin alla - ja hyvä niin. Postauksen lopussa on linkit aikaisempien vuodenaikojen ostoslistoihin ja ero niihinkin on mielestäni huikea.

Sen lisäksi sain Pietamolta kukallisen kietaisumekon, jota rakastan niin paljon kuin mekkoa vaan voi. En siis itse ostanut sitä, mutta se on näkynyt somessa ja ajattelin mainita siitä mahdollisten väärinkäsitysen varalta.

Kiinnostaako teitä "uusi kierto" - että listaan näitä jatkossakin? Mua jännittää että tulenko syksyllä tarvitsemaan äitiysvaatteita ja tulenko siksi shoppailemaan enemmän. Äitiysvaatteissa on se ikävä puoli, ettei nihin halua sijoittaa kauheasti rahaa sillä käyttöikä on lyhyt, jolloin vaatteet tulee ostettua ns. halpaketjuliikkeistä. Tulen todennäköisesti tarvitsemaan esimerkiksi uuden talvitakin, vaikka rakastankin omaa, kaksi viimeistä talvea hienosti palvellut Didriksonin takkiani. Enkä haluaisi ostaa toista monen sadan euron takkia vain pariksi kuukaudeksi... Täytyy kyttäillä tarkkaan kirpputoreja ja yrittää soveltaa minkä pystyy jo omistamilla vaatekappaleilla.

 

 

Lue aikaisemmat osat:

Mitä ostin tänä syksynä?

Mitä ostin tänä talvena?

Mitä ostin tänä keväänä?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

nombarelli

Tykkäsin tästä sarjasta :) mielelläni lukisin näitä myös jatkossa!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos palautteesta. <3 Mahtavaa päivänjatkoa sinne. :)

Laulau (Ei varmistettu)

Ihailtavan vähä ostoksia. :) Jatka ihmeessä tätä sarjaa, mielenkiintoinen. Ja kiinnostaisi nähdä myös, miten (tuleva) vauveli vaikuttaa kulutukseen.

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon kommenttistasi. Mä luulen että "vauvakulutus" on sellainen aihe joka tulee näkymään täällä paljon. Tai ainakin ite mietin niitä asioita niin paljon ja pakko purkaa ajatuksia jonnekin. :) Ihanaa päivää sinne, suloinen!

Pihka (Ei varmistettu)

Kiinnostaa ehdottomasti jatkossakin! Vinkkinä, että facebookista löytyy äitiys- ja imetysvaatteiden kirppis. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Mahtava vinkki, kiitos! :) Heti kun vaatekoko kasvaa tai tuntuu että omat vaatteet tulee vastaan, liityn sinne. :) Kiitos vielä. <3

Saana_ (Ei varmistettu)

Mä oon ajatellut lainata äidiltä vaatteita, hän on pari kokoa mua isompi ja samoin kysyä isompikokoisilta kavereilta jos jotain liikenis lainaan (tai omaksi, jos ovat aikeissa luopua)
Kantoliinojen kanssa käytettäväksi on sellaisia vetoketjullisia kaistaleita joilla saa suurennettua omaa takkia kantamistarkoitukseen, ne varmasti toimii mahavaiheessakin. Ipanaisessa taitaa olla. Imetysliivit pitää ostaa, niistä on jo iloa kasvaville raskaustisseille. Bravadon silk seamless:it on kuulemma hyvät ja niitä myydään aika hyvin käytettyinä. Varmaan jotain mamma-alushousuja pitää ostaa uusina, äitiysleggareitakin ajattelin kattoa käytettynä.

Saranda
Tyhjä ajatus

Aika hyvä suunnitelma! Ja ihan mahtavaa että on olemassa tollasia erillisiä "takinjatkeita" - just kantoliina/-reppuasiaa mietin että pitääkö silloin aina lainata miehen takkia vai mitä pitäisi tehdä. Kiitos tosi hyvistä vinkeistä. :) Imetysliivit saan lainaksi siskolta ja olin ajatellut ennen sitä että ostaisin nykyisiin rintsikoihin jatkopalat mutta hyvä pointti toi et voihan niitä imetysliivejä jo raskaanakin käyttää. Kiitti vielä. <3

LifebyVeera (Ei varmistettu) https://lifebyveerajosefiina.blogspot.com/

Niin hauska yhteensattuma, omistan saman verkkokassin ja juuri yksi päivä otin samanlaisia kuvia, mutta vain omena sisällöllä! Kiinnitti heti huomioni, hahah! Mutta aivan upeita kuvia ja tuo verkkokassi on itsellänikin ollut kyllä hitti tuote :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha great minds think alike. :-D Se oli kyl kesän paras kaveri mut nyt en kyl mitenkään keksi miten hyödynnän sitä syksyllä ja talvella. :D Pitää ehkä laittaa talveksi piiloon...

Emilia M

Postausidea: mä oon joskus kaupunki-/kirpputorikierroksen jälkeen kotiin päästyäni luetellut miehelle, mitä kaikkea tänään EN ostanut. Siis kaiken sen, mitä vähän eri syistä himoitsin, mutta jätin ostamatta. Ja kas kuluu pari päivää, viikkoa, kuukautta ja koko asia on unohtunut, sitä ei ikinä tarvittukaan. Ja huomaa sen, että tarpeellisuus on suhteellinen käsite.

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei, tää oli tosi nerokas! Alan tästä lähtien kirjaamaan ylös mitä himoitsen mut jätän silti ostamatta ja listaan ne sit tänne. :) Mahtava vinkki ja myös tapa sulla. Kiitos!

henriiikka
VEKURI

Uusi kierto kiinnostaa! Tän tyyliset postaukset on niiin raikasta luettavaa blogimaailmassa ja inspiroi katsomaan omiakin ostoksia suurennuslasin alla. Olis ihanaa, ettei olis normaalia ostaa jatkuvasti uutta materiaa.

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi kiva kuulla että tää on saanut tällaisen vastaanoton. :) Mäkin unelmoin yhteiskunnasta jossa olisi täysin normaalia ostaa aidosti vain tarpeeseen. Mullakin on siihen matkaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen miettinyt 3in1-talvitakin hankintaa, se kävisi sekä odottaessa, vauvaa kantaessa että pienemmän vatsan kanssa. Nykyinen pieneksi jäävä takki onkin palvellut jo lähes vuosikymmenen, sen voin hyvillä mielin laittaa kiertoon seuraavalle käyttäjälle.

Uusien vaatteiden ja tarvikkeiden ostamista ei oikein voi välttää, kun tuttavapiiri koostuu lähes kokonaan lapsettomista pariskunnista ja sinkuista. Budjetin ja jaksamisen mukaan on tarkoitus hankkia osa uutena ja osa metsästää käytettynä.

Teillä on kiva tilanne, jos sukulaisten ja ystävien kautta löytyy osa hankinnoista. :)

- K.

Kommentoi