Mitä ostin tänä kesänä?

DSC_7447.JPG

Viime syksystä asti olen koonnut yhteen mitä olen ostanut minäkin vuodenaikana. Tänään on viimeisen kvartaalin vuoro: mitä ostin tänä kesänä ja olivatko ostokset hitti vai huti?

No tästä postauksesta ei tule pitkä, sillä ostin tasan kaksi asiaa: Granitin verkkokassin ja Dallapenpuiston ”kirpputorilta” käytetyn valkoisen mekon (alunperin Monkin). Molemmat ovat olleet todellakin hitti.

DSC_7441.JPG

DSC_9484.JPG

Mistään ostoslakosta ei ole ollut kyse. Kulutustottumukset ovat olleet vain tavallista ankaramman suurennuslasin alla – ja hyvä niin. Postauksen lopussa on linkit aikaisempien vuodenaikojen ostoslistoihin ja ero niihinkin on mielestäni huikea.

Sen lisäksi sain Pietamolta kukallisen kietaisumekon, jota rakastan niin paljon kuin mekkoa vaan voi. En siis itse ostanut sitä, mutta se on näkynyt somessa ja ajattelin mainita siitä mahdollisten väärinkäsitysen varalta.

Pietamo_kietaisumekko_4.JPG

Pietamo_kietaisumekko.JPG

Kiinnostaako teitä ”uusi kierto” – että listaan näitä jatkossakin? Mua jännittää että tulenko syksyllä tarvitsemaan äitiysvaatteita ja tulenko siksi shoppailemaan enemmän. Äitiysvaatteissa on se ikävä puoli, ettei nihin halua sijoittaa kauheasti rahaa sillä käyttöikä on lyhyt, jolloin vaatteet tulee ostettua ns. halpaketjuliikkeistä. Tulen todennäköisesti tarvitsemaan esimerkiksi uuden talvitakin, vaikka rakastankin omaa, kaksi viimeistä talvea hienosti palvellut Didriksonin takkiani. Enkä haluaisi ostaa toista monen sadan euron takkia vain pariksi kuukaudeksi… Täytyy kyttäillä tarkkaan kirpputoreja ja yrittää soveltaa minkä pystyy jo omistamilla vaatekappaleilla.

 

 

Lue aikaisemmat osat:

Mitä ostin tänä syksynä?

Mitä ostin tänä talvena?

Mitä ostin tänä keväänä?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (15)
  1. Olen miettinyt 3in1-talvitakin hankintaa, se kävisi sekä odottaessa, vauvaa kantaessa että pienemmän vatsan kanssa. Nykyinen pieneksi jäävä takki onkin palvellut jo lähes vuosikymmenen, sen voin hyvillä mielin laittaa kiertoon seuraavalle käyttäjälle.

    Uusien vaatteiden ja tarvikkeiden ostamista ei oikein voi välttää, kun tuttavapiiri koostuu lähes kokonaan lapsettomista pariskunnista ja sinkuista. Budjetin ja jaksamisen mukaan on tarkoitus hankkia osa uutena ja osa metsästää käytettynä.

    Teillä on kiva tilanne, jos sukulaisten ja ystävien kautta löytyy osa hankinnoista. 🙂

    – K.

  2. Uusi kierto kiinnostaa! Tän tyyliset postaukset on niiin raikasta luettavaa blogimaailmassa ja inspiroi katsomaan omiakin ostoksia suurennuslasin alla. Olis ihanaa, ettei olis normaalia ostaa jatkuvasti uutta materiaa.

    1. Tosi kiva kuulla että tää on saanut tällaisen vastaanoton. 🙂 Mäkin unelmoin yhteiskunnasta jossa olisi täysin normaalia ostaa aidosti vain tarpeeseen. Mullakin on siihen matkaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *