Mitä ostin tänä syksynä? #2

dsc_3762.jpg

Viime vuoden syksystä viime kesään asti tein postaussarjan siitä mitä ostin minäkin vuodenaikana. Kysyin kesällä että kiinnostaisiko teitä toinen rundi, ja yllättävän moni näytti vihreää valoa.

Nyt meinasi kuitenkin jäädä koko postaus vahingossakin välistä koska arvatkaa mitä: tänä syksynä en ole ostanut yhtään mitään.

Nollashoppailu ei yllätä koska huomasin viime vuuodenkin postauksia kirjoittaessani että ostosmäärät vähenivät vuodenaika kerrallaan. Muutenkaan siinä ei pitäisi olla mitään ihmeellistä ettei yhtenä vuodenaikana osta mitään vaatteita. Olen ihmeissäni kuitenkin siitä etten ole hankkinut vielä äitiysvaatteitakaan – niitä mä alan oikeasti kohta tarvitsemaan tosi kipeästi. Mutta siitä lisää vaikka myöhemmin tällä viikolla.

(Huom: isyyspakkauksen bodyä lukuunottamatta lastenvaatteitakaan en ole ostanut. Vaikka eletään jo 26. raskausviikkoa, hups…)

DSC_5947.JPG

Postauksen ensimmäinen kuva on viime syksyn ostospostauksesta. Silloin nuo H&M:n mustat sandaalit olivat uudet. Ne ovat todella kauniit, mutta myös epämukavat jalassa – siksi ne ovatkin toimineet sisustuselementtinä olohuoneessamme. Muuten viime syksyn ostokset ovat edelleenkin hyvinkin ajankohtaiset, lue koko postaus ja katso kaikki kuvat täällä.

 

 

Lue myös:

Mitä ostin tänä syksynä?

Mitä ostin tänä talvena?

Mitä ostin tänä keväänä?

Mitä ostin tänä kesänä?

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (2)
  1. reettapellikka
    12.11.2018, 09:09

    Tää on mun mielestä niin ihailtavaa!! Oon myös pyrkinyt tietoisesti vähentämään mitä ostan ja vaikken ihan nollaan oo päässyt vielä, niin muutos vaikka vuodentakaiseen on mulla merkittävä :—) Musta on tärkeää että sä just jaat tälläistä sisältöä, ilman mitään kiihkoilua, vaan että tää on ihan vain normaalia elämää, mikä toivottavasti saa just monen miettimään että miksi ja kuinka paljon ostaakaan.

    1. Kiitos muru ja oon tosi ylpeä myös susta & saan hirveästi inspistä nimenomaan sulta! <3 Jatketaan näin eteenpäin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *