Mitä otan arkeen mukaan?

DSC_1890.JPG

Ihmisellä, jolla on ollut koko kesän aikana yhteensä neljä lomapäivää, arkeenpaluu on hieman eri käsite kuin muilla. Minun lomani on koostunut työvapaiden sijaan vapaudesta tehdä pieniä reissuja, uida ulkona, valvoa myöhempään, käyttää paljon hameita, unohtaa työn ulkopuoliset arkivelvollisuudet ja käyttää rahaa hieman löysemmin.

No, ikuisesti ei voi käyttää hameita paljain säärin tai törsäillä, mutta onneksi monia kesä(loma)asioita voi soveltaa arkeen. Kuten lasillisen viinin nauttimista siellä täällä, vaikka olisikin arki-iltapäivä. Metsäkävelyt ja uimisen jos uskaltaa avantoon. Tai hyvien sukkahousujen ostamista, jotta kesämekkoja voi käyttää läpi syksyn ja talven.

DSC_1886.JPG

DSC_1926.JPG

DSC_1900-001.JPG

DSC_1929.JPG
Ennen kaikkea kesäasenteesta voisi lohkaista palasen ja ottaa se mukanaan työhön ja alkavaan syksyyn. Sitä lomalla ominaista hyväntuulisuutta ja kiirettömyyttä. Tiedän, että usein ne positiiviset tunteet johtuvat juurikin siitä lomalla lisääntyneestä vapaa-ajasta, mutta entä jos osa niistä on sen ansiosta, että lomalla teemme enemmän niitä asioita joita rakastamme? Ja voimmeko jokainen tehdä hieman lisää sen eteen että arkemme sisältäisi enemmän rakastettavia asioita?

 

Mitä sinä otat arkeen mukaan?

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (8)
  1. Mikä ihme siinä on että aina lomalla päätän juuri tuon saman – nyt en loman jälkeen lähde täysillä arjen oravanpyörään vaan otan rennommin ja myös nautin enemmän elämästä. Ja taas kolmen työviikon jälkeen on kaikki hyvät aikeet hautautuneet 🙁 Jotain tarttis tehdä toisin.

    1. Osaan vähän kyllä samaistua tuohon tilanteeseen… Ehkä kämppään/työpaikalle/puhelimeen pitäisi laittaa post it -lappuja ja muistutuksia omista lupauksista. 😀 Ja yrittää aina säännöllisin väliajoin herättää itseään että siihen mitä oikeasti, oikeasti haluaa.

  2. Ihania oivaltavia juttuja! 🙂 Itse ajattelin hullutella ja aloittaa avantouimisen. Huomasin kuinka hyvä olo pienestä pulahtamisesta tulee jo nyt jo vesien vähän viilentyessä, että ajattelin etten tuosta tunteesta halua luopua talvellakaan eli arkenakaan.
    Ihanaa päivää sulle! 🙂

    1. Ihana idea! Hei aion matkia sua tässä aivan varmasti. 🙂 Oot mahtava ja mahtavaa päivää sinne. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *