Mitä tapahtuu 26-vuotiaana?

Viime syntymäpäivänäni kärsin loputtomalta tuntuvasta raskauspahoinvoinnista. Nukuin vielä kun Ferhat tuli neljän jälkeen töistä. Hajuvesi odotti lahjapaketissa sängyn vieressä ja illalla jaksoin juuri ja juuri raahautua veden äärelle syömään thaimaalaista.

Vuodessa on tapahtunut paljon. Pahoinvointia aiheuttanut vauva on syntynyt ja täyttää ensi viikolla viisi kuukautta. 25-vuotiaana syntyi hänen lisäksi esikoiskirjani.

Mitä siis tapahtuu 26-vuotiaana?

Palataan vanhempainvapaan jälkeen yrittäjäksi. Olemme perustamassa ystäväni kanssa osakeyhtiön. Vielä en uskalla kertoa mitään mutta toivottavasti kuulette siitä pian!

Yritystoiminnan rinnalla jatketaan blogia. Toivottavasti kuitenkin vähän löysemmin ja aina kirjoittamisen ilo edellä.

Keksitään toiselle kirjalle aihe ja aletaan työstämään sitä. Markkinoidaan edelleen ensimmäistä kirjaani Tee maailmasta parempi paikka, olen mm. sekä I Love Me -messuilla että kirjamessuilla esiintymässä. Niin jännää!

Ollaan hyvä äiti työnteon rinnalla. Ollaan hyvä yrittäjä äitiyden rinnalla. En aio soimata itseäni siitä, että nyt on mahtavia työtilaisuuksia ja etten jää lapseni kanssa pidemmäksi aikaa vanhempainvapaan jälkeen ainakaan kokoaikaisesti kotiin. Otan kaiken avun vastaan, kerta sitä on etuoikeutetusti paljon tarjolla.

Pyrin antamaan enemmän. Tuntuu että 25-vuotiaana mä vain sain, sain ja sain. Sain uusia ystäviä, sain hyvinvoivan raskauden (no sen vaikean alun jälkeen), sain kustannussopimuksen, sain lapsen, sain terveen lapsen, sain uusia lukijoita, sain hyvän yritysidean, sain vertaistukea ja kaiken maailman muunkin tuen… 26-vuotiaana on mun vuoro antaa takaisin siitä kaikesta mitä mä oon vuoden aikana saanut.

Syödään kakkua. Ferhat toi kotiin juuri kokonaisen synttäriraakakakun kolmen hengen talouteen, jossa asuu yksi vajaa viisikuinen vauva ja yksi aikuinen, joka ei edes pidä raakakakuista. Tervetuloa siis Aurinkolahteen raakakakkukahveille!

Kommentit (14)
 1. Heeled Adventures
  13.7.2019, 21:43

  Ihana postaus ja aivan ihanan kuuloisia juttuja! Täytyy myös sanoa, että Marimekon unikkokuosi näyttää aivan upeelta sun päällä, inspiroiduin tästä itsekin antamaan sille taas mahdollisuuden! 😀

  https://heeledadventures.wordpress.com/

  1. Kiitos paljon ihanasta kommenttistasi. 🙂 Kivaa sunnuntaita sulle ja Unikko-vaatteillesi! 🙂

 2. Ihanan aurinkoista synttäripäivää ja oikein onnekasta tulevaa 26-vuotiaana vietettyä vuotta myös. <3

  https://astuharhaan.wordpress.com/

  1. Erittäin lämpimät kiitokset. :*

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *