Mitä tarvitsen tänään rentoutuakseni?

DSC_0513 – kopio-001.JPG

Itsensä kuuntelu – se on ihan liian aliarvostettu taito. Sen lisäksi että olemme kaikki yksilöitä ja tarvitsemme erilaisia asioita, meillä itsellämme on myös erilaisia päiviä ja kausia.

Yksi asia mikä itselleni vaihtelee paljon on se mitä tarvitsen rentoutuakseni juuri nyt. Välillä se on kunnon hikitreeni kuntosalilla tai juoksulenkki, toisinaan rauhallinen ajelu tai viinilasillinen. On iltoja kun kaipaan töistä suoraan kotisohvalle ja sitten päiviä kun käyn lukuisissa tapaamisissa ja eri paikoissa ja silti koen päivän päätteeksi oloni rentoutuneeksi.

Elämää ei voi suunnitella aina kauhean pitkälle. Jos olet sopinut tänään treffit kaverin kanssa mutta olet jo ennen sitä ihan poikki, ole itsellesi lempeä ja kaverillesi rehellinen ja peru. Myös sellaisina päivinä kun koet että sinulla on tavallista enemmän tarmoa, hyödynnä se. Rentoutumiseksi suunniteltu leffailta voi olla turha jos et sitä juuri sillä hetkellä kaipaa ja voitkin hyödyntää energiaasi muihin asioihin.

DSC_0502.JPG

Mulla menee tää päivä työjuttujen parissa, mutta vastapainoksi rentoudun pitkän kaavan aamiaisella, Skamin uusimmalla jaksolla (kai se on tullut!?) ja näkemällä serkkuani ihan liian pitkästä aikaa.

Mukavaa lauantaita kaikille. <3

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (10)
 1. Sun kirjoituksista tulee aina hyvä mieli, halusin tai ei. Noooouh!

  1. Hei ootpas suloinen! <3 🙂

 2. Tämä päivä onkin matkustettu ja matkalla yhä nytkin. Menee vielä muutama tunti. Onneksi huomenna on vielä vapaata ja sitten töihinpaluu ruskettuneena. Nyt olen tosi väsynyt. Jaksoin kuitenkin kommentoida 🙂

  1. Toivottavasti teidän kotiipalu sujui hyvin. <3 Ja päivettynyt iho on kyllä yksi elämän suurimpia pinnallisimpia iloja. 😀 Miten siitä voikaan tulla niin iloiseksi?

   1. Joo, on melkein noloa olla tuollaisesta iloinen 😀

    1. Höpö höpö, kannattaa olla! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *