Mitä teen tässä kuussa toisin?

Tyhjä ajatus

Mä oon siinä(kin) mielessä vähän outo että näen uusia alkuja joka kulmassa. Aloitan "uuden elämän" joka maanantai, jokaisen syntymäpäivän kohdalla, välillä myös keskellä päivää, lounaan tai päikkäreiden jälkeen. Ja kyllä, myös joka kuukausi.

Toukokuu oli niin ihana että sitä on vaikea päihittää. Kuljin vaaleanpunaiset linssit silmillä, jotka ovat kyllä vieläkin yllä. Kesäkuu tulee kuitenkin eroamaan näillä näkymin viime kuusta mm. niin että...

- tässä kuussa ollaan jalat Suomen maaperällä, tutustutaan kotimaisiin kaupunkeihin (ja uimarantoihin!)

- säästetään hääkassaan ankaralla kädellä

- ja itse häitäkin on suunniteltava, aloittaen juhlapaikan löytämisestä (jos on ideoita tai vinkkejä, kertokaa ihmeessä ♡)

- irtisanoin CrossFit-jäsenyyden kesäksi, nyt houkuttelee uinti, lenkkeily ja palloilulajit ulkona. Eri asia saanko aikaseksi harrastaa kaikkia noita asioita itsenäisesti... (Palaan boksille varmaan häntä koipien välissä viimeistään juhannukseksi)

- vietetään enemmän aikaa läheisten kanssa, mm. valmistujaisten ja illanistujaisten merkeissä. Aion käydä myös useammin aamukahvilla vanhemmilla jotka onnekseni asuvat vain kilsan päästä meiltä

 

Mitä sinulla on mielessä kesäkuussa?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Pyjama
Pyjamapäiviä

Uudet alut ovat ihania! Vuodet, kuukaudet, viikot. Uudet muistikirjat!

Tässä kuussa pyöräilen, joogailen, valokuvaan ja teen project lifea enemmän kuin toukokuussa!

Saranda
Tyhjä ajatus

Muistikirjat, ne on ♥!

Sun suunnitelma tälle kuukaudelle kuulostaa tosi hyvältä. :) Mä toivon et sulla on aivan ihana kesäkuu, Päivi!

Millie's
Randomilla

Mielessä elämästä nauttimista. Tulossa ensimmäinen kokemus saunalautasta vanhojen työkavereiden kanssa ja mökkeilyä. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Onko parempaa suunnitelmaa ja tavoitetta kuin tuo? <3 Kuulostaa upealta, nauti!

Sssanna (Ei varmistettu)

Löysin vasta tänäaamuna sun blogin, mutta oon nyt selannut sitä jo sivukaupalla, ihana positiivisia ja inspiroivia tekstejä! :) Ja hyvin samanlaisia ajatuksia monesta asiasta kuin mulla itselläni. Jään ehdottomasti seuraajaksi :)

Mä yritän kesäkuussa nauttia enemmän kesästä (vaikkei vielä olekaan loma) ja elämästä ylipäänsä, ja koitan muistaa elää hetkessä, toukokuu oli sen verran hektinen ja stressaava, että se hujahti ohi liian nopeasti, enkä muistanut nauttia tarpeeksi kaikista hyvistä hetkistä siellä kiireen seassa.

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei ihana! Mulla ei ole ollut erityisen hehkeä päivä tänään mutta tään kommentin lukeminen piristisi enemmän kuin voisit uskoakaan. :) Olet todella suloinen, lämmin kiitos ja rutistus! <3

Ja sun tavoitteet kesäkuulle on sellaiset että haluan omia ne itellenikin! Kuulostaa tosi hyvältä ja siltä että tiedät mikä on elämässä olennaista ja tärkeää. Mä toivon että sun tavoitteet ja unelmat toteutuu, ei ainoastaan kesäkuussa mutta aina. :)

Viikonloppuja! <3

Mia K.
Voi taivas

Sä oot niin inspiroiva ja kaunistut päivä päivältä ☆☆☆ :))! 

Kyllä. Me tarvitaan uusia alkuja. Aina ♡

Tervetuloa myös tänne tampereelle :DD

Kommentoi