Miten asukuvat liittyvät blogiini vai liittyvätkö mitenkään?

DSC_0296.JPG

Hei ihanat. Vietimme Anin kanssa aurinkoisen päivän Porvoossa viime viikolla. Pieni road trip, lounas mitä sympaattisemmassa kasvisruokaravintolassa Ani’s Cafessa (entinen Fredrikan Lähde?) sekä ajan kanssa avautumiset tekivät molemmille hyvää. Otimme bloggaajien tapaan myös asukuvia.

Olen viime aikoina miettinyt että mitä tekemistä asukuvilla on blogini kanssa. Tämä ei ole muotiblogi, enkä pidä itseäni muotitietoisen ihmisenä. Olen ihan tavallinen pukeutuja, joka voi kulkea viikkokausia mitä mieltäherättämättömissä ja toisaalta myös epäimartelevissa rytkyissä.

Ehkä juuri sitä haluan tuoda blogiini, tavallisuutta. Olen kooltani keskivertosuomalainen, muhkeat reidet eikä juurikaan pituutta. Toivoisin, että ihmiset rohkenisivat enemmänkin laittamaan (asu)kuvia itsestään vaikka he eivät olisikaan mallinmitoissa.

DSC_0273.JPG

DSC_0312.JPG

DSC_0303.JPG

Toinen syy on se, että välillä haluan todella viestittää jotakin asullani. Tuona päivänä mulla oli päällä mun lempipaita eli valkoinen kauluspaita ja sen päällä ”alustoppi”. Ehkä jo vähän nähty trendi, johon itse olen kuitenkin vasta heräämässä. Totuus on kuitenkin se, että olen alkanut pikkuhiljaa kyllästymään vanhoin vaatteisiini, ja yritän saada erilaisilla yhdistelmillä vaatteista uutta iloa. Ehkä tällä tavalla innostan muitakin ajattelemaan samoin: kokeilemaan vanhaa ilman että sortuu heti ostamaan uutta.

Kolmas syy on se, että ehkä joku jossain tuolla oikeasti saa tyyli-ideoita asuistani. Mun on turha poissulkea se mahdollisuus vaikka tämä ei olisikaan muotiblogi. Se on taas sitä käsitteiden tuomaa rajallisuutta: jos kirjoitat ruokablogia mutta haluat esitellä uutta mekkoasi, tee se. Kuka estää? Älä anna määritelmien ja ennakkoluulojen tulla tielle.

DSC_0295.JPG

DSC_0291.JPG

Siispä tässä oli yksi päivän asuista. Ihanaa maanantaita. ♡

 

Kuvat: Ani Frei

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (21)
  1. Tuli selattua monta sivua postauksiasi! Ihana blogi ja tyyli siulla 🙂 Ja tosi hyviä vinkkejä !! 

    1. Eikä, miten ihana kommentti saada näin heti aamusta! <3 Kiitos paljon sulle. 🙂

  2. Ihana Saranda! Mehän mennään asukuvailemaan?!

    1. JOO! Koska vain! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *