”Miten minä voisin paremmin?”

DSC_2103.JPG

Hei pitkästä aikaa. <3

Blogissa on ollut hiljaista, koska en ole halunnut tulla puhumaan tänne mistään muusta kuin siitä mitä tällä hetkellä oikeasti ajattelen. Ja omien ajatusten selvittämiseen on tarvittu useampi päivä, käynti psykologilla ja parilla lääkärillä, pakomatka Vaasaan ja yksi täysi romahtaminen kylpyhuoneen lattialla.

Tuntuu raskaalta myöntää se, mutta olen puolihuomaamatta ollut alkukeväästä asti loppuunpalanut. Olen vihdoin tajunnut että kuukausien unettomuus, pahoinvointiin johtava stressaaminen ja jatkuva alakuloisuus ei ole normaalia. Ylityötunneista ja vapaa-ajan menoista karsimisesta ei ilmeisesti saakaan mitalia, vain työkyvyttömyyteen johtavaa burn outia. Raskasta mutta samalla helpottavaa myöntää.

DSC_2079.JPG

En tässä vaihessa osaa antaa vielä minkäänlaista neuvoa siitä, miten tällaiselta tilanteelta voi välttyä. Toivon, että hitaampi työtahti, terapia ja paluu perusasioihin (kuten seitsemän-kahdeksan tunnin yöuniin) auttaisi.

Ennen kaikkea en halua enää koskaan kysyä itseltäni että miten saisin mun elämästä paremman. Jatkossa aion kysyä vain mitä voisin tehdä jotta minä voisin paremmin. Tulkoon kaikki elämän mukavat asiat oman hyvinvoinnin ja jaksamisen kautta.

Ihanaa ja mikä tärkeintä, ihan oikeasti lempeää, viikkoa jokaiselle.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (42)
  1. <3 ja halaus. 

     

  2. Voimia ja lempeämpää syksyä!

    Mä sain työurani alussa eräältä vanhemmalta kolleegalta neuvon, joka oli musta aika hyvä: Anna itsestäsi 85% kaikki, älä 100%. Se on liikaa.

    Olen yrittänyt noudattaa tuota neuvoa aikalailla kaikessa ja luulen että se on ollut aika hyvä juttu. Tietysti joskus pitää panostaa 110% johonkin, mutta aika usein se 85% riittää ja jää aikaa ja kapasiteettia muuhunkin 🙂

    1. Kiitos paljon kommenttista. <3 Toi on jotenkin niin hyvä neuvo VAU! Viisas kolleega ja ihana sinä kun jaat sen eteenpäin. Tään kun pitäisi mielessä… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *