Miten minusta tuli ammattibloggaaja?

Tyhjä ajatus

Arvatkaapas mitä

*rumpujen pärinää*

tästä päivästä lähtien blogi on mun ensisijainen työ!

Tästä päivästä oon haaveillut lyhyen ikuisuuden, ja haaveen toteuttamiseksi on tarvittu rohkeutta, suunnitelmallisuutta, pokkaa, pitkäjänteisyyttä, epäonnistumisia ja ihmisiä jotka ovat uskoneet minuun kuten tässä postauksessa kirjoitinkin.

Askel askeleelta reittini ammattibloggaajaksi on mennyt suurin piirtein näin:

16.7.2013: perustin blogin Lilyyn mutta en panostanut siihen erityisesti (opiskelin samalla sosionomiksi AMK:ssa ja työskentelin muualla)

1.11.2014: muutin Indiedays Inspiration -portaaliin, josta sain pieniä ja epäsäännöllisiä palkkioita (opiskelin ja työskentelin muualla edelleen)

1.9.2015: muutin blogin takaisin Lilyyn, sain Suositellut-leiman, aloin tekemään jonkun verran mutta edelleen tosi epäsäännöllisesti kaupallisia yhteistöitä (opiskelut ja muut työt jatkuivat)

18.7.2016: olin valmistautumassa ammattikorkeakoulusta ja siirryin opinnoista työelämään tekemään 80% työaikaa niin että kolmena muuna päivänä viikossa kirjotin blogia. Yhteistyöt lisääntyivät

1.11.2017 (eli neljä vuotta ja kolme kuukautta blogin perustamisen jälkeen): tein ensimmäisen bloggaajasopimuksen A-Lehdille tänne Lilyyn

Syy miksi tällä hetkellä blogi on mun ensisijainen työ on se, että mut on lomautettu töistä seuraavaksi pariksi kuukaudeksi. Voi siis olla, että parin kuukauden kuluttua odottaa taas (osa-aikainen) työelämä, tai sitten irtisanon itseni kokonaan ja keskityn vain bloggaamiseen. Seuraavat kaksi kuukautta ovat siis todella ratkaisevia sen suhteen, että voinko taloudellisista syistä jatkaa bloggaamista ensisijaisena työnä.

Pidemmän päälle tarkoituksena on tehdä bloggaamisen lisäksi sisällöntuotantoa yrityksille, aloittaa kirjaprojekti, valokuvata asiakkaille sekä tehdä hyväntekeväisyystyötä tai muuta oman sosiaalialan osa-aikatyötä. Sormet ristiin että kaikki tulee menemään hyvin!

Teillä lukijoilla on korvaamaton merkitys sille että olen päässyt sinne missä olen nyt. Jokainen klikki ja jokainen kommentti on kultaakin arvokkaampi ja jokainen viesti tuo aitoa iloa. Vaikka tulen jatkossa tekemään enemmän kaupallisia yhteistöitä, tulen aina ensisijaisesti kirjoittamaan teille.

Jos teillä on jakaa hyviä bloggaamis- tai uravinkkejä tai teillä on postausideoita, laittakaa kommenttiboksi laulamaan. <3 Ja jos teillä on unelmia jotka eivät ole toteutuneet, älkää luovuttako vielä. Koskaan ei voi tietää milloin tilaisuus odottaa nurkan takana. Kunnes se oikea nurkka ja tilaisuus tulevat vastaan, tehkää kovasti duunia ja uskokaa aina itseenne!

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Minä kö
Minä(kö?)

Go Saranda! :) Oot rohkee! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos kovasti! <3 Aina ei siltä tunnu mutta ilmeisesti jonain hetkinä oon ilmeisesti ollut. :)

Siri H
Still Life

Vau, mahtava juttu! :) Oot niin inspiroiva tyyppi!

Saranda
Tyhjä ajatus

Eikä, ihanasti sanottu! Kiitos. <3 :)

iidis
Varpain jaloin

Jee, hyvä Saranda! Pystyt tähän, siihen ja ihan mihin tahansa ikinä haluatkin <3 Onnea.

Saranda
Tyhjä ajatus

Oot ehkä maailman sympaattisin ihminen! Et ymmärräkään miten kovasti sun tuki ja kaikki kommentit on merkinnyt tähän asti. :) Tuhannet, miljoonat kiitokset. <3

iidis
Varpain jaloin

<3

IlonaK (Ei varmistettu) https://nennesitajasetata.blogspot.fi/?m=1

Aivan mahtavaa, että saat tehdä sitä, mistä todella pidät! Ja kirjaprojektin aloittaminen kuulostaa hienolta ja ihanalta. Tsemppiä kaikkeen, mihin sitä tarvitsetkaan! &lt;3 Ps. Aivan ihanat kuvat ja unelmainen asu!

Saranda
Tyhjä ajatus

Tuntuu tosi absurdilta kyllä. :) En oo sisäistänyt asiaa itekään. Kiitos sulle tuhannesti kommentistasi, puspus! <3

Millie's
Randomilla

Hei, mahtavaa! Sun blogista huomaa, että tää on sun juttu. Uskon, että näistä sun kaupallisistakin postauksista huokuu se sun lämmin ja lukijaläheinen tapa kirjoittaa.

Saranda
Tyhjä ajatus

En kestä miten sydäntälämmittävä palaute. <3 Kasvoille ilmestyi just jättimäinen hymy. Kiitos!! <3

Dressylady

Onnea, mahtavaa! :) Blogiasi on ihana lukea!

Saranda
Tyhjä ajatus

Miten kiva kuulla, lämmin kiitos. <3

Minnea
Minnean muruja

<3

Saranda
Tyhjä ajatus

<333

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Onnea! Niin ihanaa! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Niin on! :* Kiitos kovasti ja kivaa päivää! :)

oikeesti

Hurjasti onnea! Ite oisin kiinnostunut kuulla lisää tosta sosiaalialasta, et miten työpaikkoja on?

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon! Aivan, tostahan voisi tehdä ihan oman postauksen. :) Olen itse siis sosiononomi (AMK) ja koen että meillä on töitä tosi laajasti - esimerkkinä mainittakoon vanhuspalvelut, lastensuojelu, päiväkodit, oppilaitokset, maahanmuuttopalvelut, erilaiset kaupungin projektit, mielenterveysseurat, päihdehuolto, kriisityö... Sosionomeilla on ihan ok työllisyystilanne ja esim. Seuren kautta voi tehdä keikkaa eri paikkoihin. :)

Toivotttavasti tämä avasi vähän asiaa! Kysy ihmeessä lisää jos tuntuu siltä. :)

Pyjama79 (Ei varmistettu) http://pyjamapaivia.com

Go girl!

&lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

Lämmin kiitos ja rutistus!! <3

ginty
gg and the moon

Aivan mielettömän siistiä, suuremmoiset onnittelut Saranda! You can do it <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Niin siistiä miten hienosti ootte ottanut tään vastaan! :* Iso iso kiitos! <3

Lilies
Lilies & Life

Oot kyllä ansainnut menestymisen, sen verran paljon panostat blogiin! :) Onnea tuleviin haasteisiin ❤

Saranda
Tyhjä ajatus

En kestä miten kauniisti sanottu. :) Lämmin kiitos ja ihanaa viikonloppua. <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Go girl! Sä pystyt kaikkeen mihin ikinä päätät ryhtyä <3! Terveisin sun innokkain lukija :).

Saranda
Tyhjä ajatus

IHANA! Kiitos!!!! :) <3

ElizabethRinne

Mielettömän huikeeta, paljon paljon onnea ja virtuaalihaleja! <3 Oot niin omassa paikassas ja sun blogisi on yksi parhaimmista! Kirjoitat niin koskettavasti ja sun lämminhenkisyys hohkaa tänne ruudun toisellekin puolelle ja kaiken lisäksi sulla on ihan mielettömän kauniita kuvia aina! Oot niin paikkasi ansainnut ja tää on selkeesti se "sun juttusi". Sä pystyt ihan mihin vain kunhan vaan uskot itseesi! Vielä kerran: PALJONPALJON onnea ja virtuaalihaleja, bloggaajakollega! <3

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Saranda
Tyhjä ajatus

Tää kommentti sai mut niin herkäksi. <3 Otin screenshotin ja aion turvautua tähän sellaisina päivinä kun usko omaan tekemiseen on pakkasen puolella. KIITOS, kiitos niin paljon!! <3

ElizabethRinne

Voi että, oot ihana :') <3 Ihana kuulla, että tuli tuollainen reaktio ja kiitos itsellesi, Saranda! <3 

Hertta
Lilou's Crush

Jee Saranda! You go girl!!!

Kommentoi