Miten minusta tuli ammattibloggaaja?

DSC_7200-002.JPG

Arvatkaapas mitä

*rumpujen pärinää*

tästä päivästä lähtien blogi on mun ensisijainen työ!

Tästä päivästä oon haaveillut lyhyen ikuisuuden, ja haaveen toteuttamiseksi on tarvittu rohkeutta, suunnitelmallisuutta, pokkaa, pitkäjänteisyyttä, epäonnistumisia ja ihmisiä jotka ovat uskoneet minuun kuten tässä postauksessa kirjoitinkin.

DSC_7191-001.JPGDSC_7155.jpg

Askel askeleelta reittini ammattibloggaajaksi on mennyt suurin piirtein näin:

16.7.2013: perustin blogin Lilyyn mutta en panostanut siihen erityisesti (opiskelin samalla sosionomiksi AMK:ssa ja työskentelin muualla)

1.11.2014: muutin Indiedays Inspiration -portaaliin, josta sain pieniä ja epäsäännöllisiä palkkioita (opiskelin ja työskentelin muualla edelleen)

1.9.2015: muutin blogin takaisin Lilyyn, sain Suositellut-leiman, aloin tekemään jonkun verran mutta edelleen tosi epäsäännöllisesti kaupallisia yhteistöitä (opiskelut ja muut työt jatkuivat)

18.7.2016: olin valmistautumassa ammattikorkeakoulusta ja siirryin opinnoista työelämään tekemään 80% työaikaa niin että kolmena muuna päivänä viikossa kirjotin blogia. Yhteistyöt lisääntyivät

1.11.2017 (eli neljä vuotta ja kolme kuukautta blogin perustamisen jälkeen): tein ensimmäisen bloggaajasopimuksen A-Lehdille tänne Lilyyn

DSC_7171-001.JPGDSC_7186.JPG

Syy miksi tällä hetkellä blogi on mun ensisijainen työ on se, että mut on lomautettu töistä seuraavaksi pariksi kuukaudeksi. Voi siis olla, että parin kuukauden kuluttua odottaa taas (osa-aikainen) työelämä, tai sitten irtisanon itseni kokonaan ja keskityn vain bloggaamiseen. Seuraavat kaksi kuukautta ovat siis todella ratkaisevia sen suhteen, että voinko taloudellisista syistä jatkaa bloggaamista ensisijaisena työnä.

Pidemmän päälle tarkoituksena on tehdä bloggaamisen lisäksi sisällöntuotantoa yrityksille, aloittaa kirjaprojekti, valokuvata asiakkaille sekä tehdä hyväntekeväisyystyötä tai muuta oman sosiaalialan osa-aikatyötä. Sormet ristiin että kaikki tulee menemään hyvin!

DSC_7180-002.JPGDSC_7176-001.JPG

Teillä lukijoilla on korvaamaton merkitys sille että olen päässyt sinne missä olen nyt. Jokainen klikki ja jokainen kommentti on kultaakin arvokkaampi ja jokainen viesti tuo aitoa iloa. Vaikka tulen jatkossa tekemään enemmän kaupallisia yhteistöitä, tulen aina ensisijaisesti kirjoittamaan teille.

Jos teillä on jakaa hyviä bloggaamis- tai uravinkkejä tai teillä on postausideoita, laittakaa kommenttiboksi laulamaan. <3 Ja jos teillä on unelmia jotka eivät ole toteutuneet, älkää luovuttako vielä. Koskaan ei voi tietää milloin tilaisuus odottaa nurkan takana. Kunnes se oikea nurkka ja tilaisuus tulevat vastaan, tehkää kovasti duunia ja uskokaa aina itseenne!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (30)
  1. Jee Saranda! You go girl!!!

  2. Mielettömän huikeeta, paljon paljon onnea ja virtuaalihaleja! <3 Oot niin omassa paikassas ja sun blogisi on yksi parhaimmista! Kirjoitat niin koskettavasti ja sun lämminhenkisyys hohkaa tänne ruudun toisellekin puolelle ja kaiken lisäksi sulla on ihan mielettömän kauniita kuvia aina! Oot niin paikkasi ansainnut ja tää on selkeesti se "sun juttusi". Sä pystyt ihan mihin vain kunhan vaan uskot itseesi! Vielä kerran: PALJONPALJON onnea ja virtuaalihaleja, bloggaajakollega! <3

    Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

    1. Tää kommentti sai mut niin herkäksi. <3 Otin screenshotin ja aion turvautua tähän sellaisina päivinä kun usko omaan tekemiseen on pakkasen puolella. KIITOS, kiitos niin paljon!! <3

      1. Voi että, oot ihana :’) <3 Ihana kuulla, että tuli tuollainen reaktio ja kiitos itsellesi, Saranda! <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *