Miten piristää toisen päivää?

Tyhjä ajatus

Tiistaivihaaja täällä hei! Yleensä mietin pääni puhki miten tehdä tästäkin tiistaista vähän kivemman. Tällä kertaa lähestyn kuitenkin päivää vähän eri näkökulmasta. Mitä jos yrittäisin sen sijaan piristää muita ja sitä kautta saada itse iloa omaan vuorokauteeni?

(Itsekästä, tiedetään... Mutta joku viisas mies (tai nainen) jota en jaksa nyt googlettaa joskus sanoi että kaikki ihmisen teot ovat perimmiltään itsekkäitä.)

Katsotaan mitä keksin. Salaisuus taitaa piiletä pienissa teoissa - kuten aina. Vuosia asiakaspalvelutyössä ollessani arvostin jokaisen ihmisen hymyä ja kiitosta. Täytyy muistaa et asiat, jotka itseään ilahduttavat, ilahduttavat kyllä muitakin. Talon tarjoama kahvi, sitä kun tuntematon ojentaa bussilipun joka ei mene vielä vähän aikaa vanhaksi, jonossa eteenpäin päästäminen jos toinen huomaa että on kiire, soitto odottamattomalta henkilöltä, josta ei ole kuullut aikoihin... Yksinkertaiset ja klassiset kehut tai oven avaamisetkaan eivät koskaan mene vanhaksi.

Millä tavalla te piristäisitte tai piristätte jo toisten päivää?

Kuvat: JONNA MARKKANEN

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Mwivo (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/mwivo

Lol, mä ainaki oon kertonu ihmisille tota mun itsekkyysteoriaa, et voi olla että mä oon toi sun salaperäinen lähde :'D

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei jee totta! :D Mut hei huomaa että kehuin sua viisaaksi...

Saa-ra
I like u!

Hienoja kuvia! Mmm, ylläritsemppiviestit kavereille toimii aina - niin maanantaiaamuna, kuin perjantain viimeisinä työtunteina! Myös postikortit ovat hauska keino yllättää!

...ja tuo itsekkyysteoria, uskaltaakohan sen kuultua tehdä enää mitään, jäiks!

Saranda
Tyhjä ajatus

Totta, tollaisia viestejä on niin helppo lähettää mutta niillä voi olla älyttömän iso vaikutus! Ja postikortit ooh ja kaikki oikeat kirjeet muutenkin, ne on pelastettava inflaatiolta <3

Ennna (Ei varmistettu)

Sun seura ja tarjoama lounas tänään piristi kummasti &lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos kuule samoin!<3:D

raijairina

Ihana postaus! Oon samaa mieltä, että pitäisi aina muistaa, miten paljon toisten piristäminen piristää myös itseä :) Mä pyrin ainakin kehumaan toisia aina tilaisuuden tullen. Mutta monet omat piristyskeinot on vähän sellaisia tylsän itsestäänselviä juttuja. Olisi kiva keksiä lisää juuri tuollaisia pieniä konkreettisia tekoja, joilla voi ilahduttaa muita :) Tykkään ajatuksesta, että esimerkiksi lahjoja ei tarvitse pantata vain merkkipäiviä tai joulua varten, vaan niitä voi ostaa silloin, kun tuntuu että tahtoo ilahduttaa toista tai löytää jotain, mistä tietäisi toisen ilahtuvan. 

kattungar
Kattungar

Se yllätyksellisyys on se piristävä ainesosa varmaan :) esimerkiksi suklaalevy kaupasta silloin kun sitä ei odota, tai jotain muuta vastaavaa :) Joskus äitiyslomalla harrastin sitä paljon, että olin tehnyt vaikka kotona suursiivouksen, ja leiponut hyvää piirakkaa jälkkäriksi miehelleni. Oli kiva tulla pitkän työpäivän jälkeen kotiin. Tuntuu ettei sellaisiin mahtitekoihin ole enää oikein aikaa ;)

Kommentoi