Mukavuusalueella

Tyhjä ajatus

Terkkuja Kosovosta, Mitrovicasta. Täällä on kaikki hyvin. Kaksi hyvin nukuttua yötä, rakastavaa seuraa ja maksimaalista rentoutumista. Huomaan että olen hivuttautunut mukavuusalueelle, jota yritän kotona yleensä välttää. Täällä tuntuu hyvältä toistaiseksi vain olla ja tarkkailla.

Kerroinkin tässä postauksessa loppuvuoden agendastani ottaa kaiken suhteen leppoisammin. Kerrankin lupaus jossa pysyn. ;) Täällä se on helppoa. Elämä on hitaampaa ja läheisille annetaan paljon huomiota. Tuntuu niin hyvältä saada muistutus niistä asioista ja ottaa ne mukaani Suomeen kun palaan.

Tämän takia täällä (ja muualla somessa) voi olla hiljaisempaa mutta olkoon menneeksi. Vaikken olekaan kokoajan kirjoittamassa postauksia tai ottamassa kuvia, huomaan että ideoita tulvii monikerroin enemmän kuin kiireisessä arjessa. Olen ottanut kaikki talteen ja hyödynnän ajatustyötä varmasti myös blogin puolella.

Jos on ehdottaa mitä tahansa postaustoiveita Kosovosta (tai mistä vaan yleensäkin), otan ne avosylin vastaan. Niitä esitettiinkin vähän aikaa sitten tosi paljon mutta lisää saa tulla! Ilahdun jokaisesta ehdotuksesta hirveästi ja pyrin toteuttamaan niistä kovasti. :)

Iloista viikonloppua sinne! Olette rakkaita.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Tuota, eikös se aina kannattaisi kuunnella sisintään, jos se kerran kuiskailee, että voi paremmin kun ottaa ns iisimmin?! ♡♡♡ 

;D hienoa että saat olla siellä missä tuntuu hyvältä!! pus ☆

Saranda
Tyhjä ajatus

Siinä on kyllä perää! <3 Pus takaisin! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Lukisin mielelläni vähän sun kosovolaisuudesta - minkä ikäisenä muutitte Suomeen, kuinka usein käyt siellä, muuttaisitko joskus takaisin... Olet ehkä jo sellaisia kirjoittanutkin, olen aika uusi lukija.. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei joo! :) Kuulostaa hyvältä, kiitos ehdotuksesta! En oo tainnut kirjoittaa mitään laajempaa postausta aikasemmin aiheesta. :)

nakedtruth
naked truth

Ihanaa! Mä voin niin kuvitella, miltä susta tuntuu. ''Elämä on hitaampaa ja läheisille annetaan paljon huomiota'' - juuri kuten munkin kotimaassa, Ukrainassa. Siellä aika tuntuu tosiaan pysähtyvän. Ai että, nyt tekis mieli lähteä sinne moikkaamaan mummua ja rutistamaan serkkuja. Ihanaa joulunodotusta teille :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hmmm, on mieletön rikkaus mutta samaan aikaan tosi haikeata kun "juuret" on muualla <3 Toivottavasti pääset Ukrainaan taas pian! <3

Kommentoi