Mutta totuus on

Tyhjä ajatus

Ilmoitin sunnuntaina että blogini jää pariksi viikoksi lomalle ja että palaisin päivittelemään heinäkuun alussa. Naamioin sen luovuustauoksi mutta oikeasti tarvitsin tilaa hengittää. Tarvitsen edelleen. Mutta sille ei voi antaa takarajaa heinäkuun alkuun tai mihinkään muuhunkaan. Välillä on parempia ja välillä huonoimpia päiviä.

Eikä vain blogissa vaan tällä hetkellä tuntuu että monet yksinkertaisimmatkin asiat tuntuvat monimutkaisilta ja raskailta. Lähipiirissä on sattunut ikäviä asioita, vielä ikävimpiä kavereiden keskuudessa. On ollut epätyypillistä stressiä hoitamattomista asioista, fyysistä pahoinvointia, ihan liian suurta väsymystä ja silti unettomia öitä.

Jännittää kirjoittaa tätä tekstiä, vaikka kyse on ihan tavallisesta hieman tahmeammasta kaudesta, jota on kaikilla aina välillä. Kerran yksi lukija kysyi että koenko paineita kirjoittaa vain iloisista asioista kun minä ja blogini linja olemme sellaisia. En muista mitä vastasin, varmaan jotakin tosi ympäripyöreätä, mutta oikea vastaus on kyllä, koen. Ja kuten aikaisemmin sanoin, en vaan blogissa vaan elämän jokaisella osa-alueella.

Ja ne paineet on ihan itse luomia. Ihan oikeasti on. Mä tiedän että mun perhe, ystävät ja lukijat arvostavat rehellisyyttä ja aitoutta ja että jokainen tietää ettei kukaan maailmassa ole vain iloinen. Mä olen usein (viime aikoina paljon) myös ahdistunut, stressaantunut, surullinen, huolissani, väsynyt ja vihainen.

Tarkoitus ei ollut jättää kellekään negatiivista fiilistä. Haluan vain muistuttaa että kaikilla on huonoja kausia. Olen viime aikoina taas herännyt siihen miten älyttömän tsemppaavia, ymmärtäväisiä ja lempeitä ihmisiä mulla on mun ympärillä - niin läheiset kuin lukijatkin. Miksen hyödyntäisi sitä ja purkaisi heille vähän sydäntä? ♡

 

Mekko: Zara

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

   

  Kommentit

  Tiikerikatti
  Väriterapiaa

  Lepoa ja stressitöntä aikaa sinulle. Koen itse tällä hetkellä vähän samanlaisia ajatuksia, kaikenlaista selvittämätöntä on, työttömyys mm. Mutta kuitenkin minulla on kaikki hyvin, ihana tytär, perhettä ja ystäviä ympärillä. Nautitaan kesästä ja pidetään huolta toisistamme. Iloista juhannusta koko perheellesi.:)

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Kiva kommentti, kiitos. :) Kaikkea hyvää sullekin, mulle tuli tosi hyvä mieli siitä että osaat arvostaa läheisiä vaikka elämä ei olekaan täydellistä. <3

  emiliakeijusofia

  Kaunis mekko ja kaunis sinä kaikkine inhimillisine kausinesi! Se on ihanaa, että blogisi on enimmäkseen iloinen ja positiivinen tuulahdus, mutta aitous ja rehellisyys viehättää aina! Ainakin tätä lukijaa :)

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Ihana Emilia, miten sä osaat aina sanoa oikeat sanat ja tuoda hymyn mun huulille? <3 Maailma tarvitsee enemmän sunkaltaisia ihmisiä!

  Laura / Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

  Kiitos tästä. Toki kiitos myös muista teksteistäsi, mutta erityisesti tästä. Sun blogi on jotenkin tosi voimaannuttava, ihan kokonaisuudessaan.

  Tämän tekstin fiiliksiin on jotenkin tosi helppo samaistua, koska elän itse juuri nyt ihan samaa vaihetta, jossa suurin osa asioista on ihan superhyvin mutta niistä muutamista huonommista jutuista on jostain syystä muodostunut iso, synkkä pilvi, joka peittää ihan kaiken. Harmittaa, että tämänkin olon alkulähde olen minä itse, mutten silti pysty oloani muuttamaankaan. Silti saan lohtua siitä, että näin on muillakin, edes välillä ja jopa niiden näteimpien asukuvien takana.

  Aurinkoisempaa kesää ja voimauttavaa lomaa!

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Moi Laura, kiitos kommenttista ja kauniista sanoistasi. <3

  Surettaa kuulla että sulla on tollainen vaihe meneillä... toi oli jotenkin tosi koskettavasti ja totuudenmukaisesti sanottu: vaikka negatiiviset ajatukset kumpuaisikin itsestään, ei niihin voi aina vaikuttaa.

  Toivotan siksi sullekin vain parasta ja lempeää kesää. <3 :)

  Yhtä sirkusta!

  On ihan normaalia tuntea välillä noin. Siinä ei ole mitään hävettävää tai noloa. Kaikki menee kyllä yleensä ohi ajan kanssa. Huonot kaudet kasvattavat meitä ihmisinä. Osaamme sen jälkeen nauttia hyvästä ajasta paremmin ja enemmän. Nämä kaikki kuuluvat elämään! Pelkkä auringonpaisteinen elämä olisi aikalailla outoa. Voimia, rakkautta sinulle toivon!

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Ihana Kirsihannele, tuo on niin totta! Totuus, joka unohtuu vähän turhan usein. Voisin ottaa screenashotin tästä kommenttista ja palata siihen aina huonoina hetkinä... <3 Kiitos. <3

  Suvi K.
  Sisunainen

  Mä jotenkin tunnistin itseni tästä tekstistä viime talvelta/keväältä. Stressasin gradusta, valmistumisesta ja työnhausta siihen pisteeseen, että kaikki pienetkin arkiset asiat tuntu vaikeilta. Siihen auttoi juuri toi mitä sanoit: annoin itselleni tilaa hengittää. Voimia! <3

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Kiitos Suvi kommenttista, vertaistuki lohduttaa aina! <3 Ja tosi ihana kuulla että ajan myötä asiat on helpottuneet, olen todella iloinen sun puolesta. :)

  Pyjama
  Pyjamapäiviä

  Lämmin halaus sinulle Saranda! <3

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Rutistus takaisin, ihana Päivi. <3

  raijairina

  Hei, ihana oot aina, surullisena ja iloisena, väsyneenä ja pirteänä. On aina tosi tervetullutta tällainen rehellisyys. 

  Rauhaa ja rakkautta sun juhannukseen! <3

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Tosi kauniisti sanottu. :) Kiitos ihanasta kommenttista ja toivotan ihan samaa sinulle, pus. <3

  mystery
  Vision One

  Ihan kamalaa että tälläistä pitää edes miettiä, saatika sitten pyydellä anteeksi. Elämä ei KOSKAAN, KENELLÄKÄÄN ole pelkkää sateenkaaria , aurinkoja ja kukkia. Sen pitäis olla itsestäänselvyys !

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Aamen! :) Just näin. Itselleen on vaan jotenkin kauheen ankara välillä ja luo ihan hölmöjä rajoitteita ja sääntöjä vaikkei todellakaan pitäisi...

  Ihanaa juhannusta. :*

  vilhelmiinah
  VILHELMIINA H.

  En osaa muuta kommentoida kuin: <3

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Hali ja sydämiä takaisin. <3 :)

  ElizabethRinne

  Sun blogisi on yksi lemppareistani sillä mielestäni täältä välittyy aito, välittävä, koskettava (ja kuten joku tuolla ylempänä jo kommentoikin: voimaannuttava) tunnelma ja siihen tunnelmaan mahtuu ennen kaikkea tälläisetkin tekstit. Tämäkin teksti oli aivan ihana ja niin sinua -ainakin mun mielestäni. Ei siis eronnut tunnelmaltaan muista teksteisäsi vaikkka sävy olikin eri.

  Elämään kuuluu kaikenlaiset tunteet ja ainakin itselläni auttaa, kun kirjoittaa ne ylös -joskus jopa blogiinkin saakka sillä kenties tekstini auttavat muitakin. Siksi mun mielestäni tälläinenkin teksti sopii hyvin Tyhjään ajatukseenkin; blogisi on tälläistenkin tekstien myötä voimaannuttava turvasatama.

  Kiitos, kun olet. Kiitos, kun kirjoitat. Etenkin tälläisistä aiheista sillä kenenkään elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista -eikä tarvitsekaan olla. 

  *virtuaalihali <3* 

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Mä luin Elisabet sun kommentin monta kertaa läpi ja yritin keksiä sanoja vastaukseksi jolla voisin kuvailla ilon ja kiitollisuuden määrä mutta niitä ei vain ole. Jätit mut sanattomaksi. Siispä jätän tähän vaan sata sydäntä <3<3<3<3 ja lisään vaan että ihmisestä voi sanoa paljon sen perusteella miten se saa muut tuntemaan ja sä sait mut tuntemaan älyttömän hyvältä!

  ElizabethRinne

  Voi apua, miten ihana kuulla tuollaista palautetta! <3 Se on mun tavoite; saada muut tuntemaan olonsa hyväksi ja turvalliseksi mun "seurassani" joten ihana kuulla, että kommentti meni perille niin kuin sen tarkoitinkin! Ihanaa juhannusviikonloppua Saranda! <3

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  <3

  Uusi Alku

  Ihanan rehellinen teksti! Rohkeakin <3 Jotenkin bloggaaja tulee aina lähemmäs, kun kirjoittaa elämän kaikista puolista. Huomaan, että se on ainakin itselleni vaikeaa, vaikka kuinka tiedostaa et kaikkea mahtuu elämään kaikille meistä. Just kaverin kanssa puhuttiin, että jotenkin tuntuu et niin hyvät kuin huonotkin jutut tuntuu tulevan sykleinä ja yhtenä ryppäänä. Huonompien aikojen aikana voi sentään aina lohduttaa itseään, että jossain vaiheessa on pakko tulla taas parempaa. Voimia :*

  Saranda
  Tyhjä ajatus

  Kiitos paljon Riikka, arvostan sanojasi, ihana lukea jotain näin rohkaisevaa heti aamusta. <3 Ja tuo on niin totta - kai yksi selitys lienee se, että kun olemme hyväntuulisia ja positiivisella energialla varustettuja, vedämme lisää hyviä asioita puoleemme ja sitten taas päinvastoin. Tai sitten se on vaan universumin tapa vahvistaa meitä. ;)

  Mukavaa sunnuntaita sulle. <3

  Mia K.
  Voi taivas

  Mähän pidin aikoinani ArkiJuhlaa blogista puolen vuoden tauon! Viisas teko! 

  En tiedä mikä sun lopullinen fiilis on kirjoittamisesta tässä ja nyt? Mutta uskon, että sinä tiedät. Sen kaiken hässäkän ja olojen alla. Joskus asiat ovat puhkikulutettuja omalta osin. Se on luonnollista. Uutta saadaan tilalle. Sä oot viisas. 

  Kun kysyy itseltään kysymyksen. Sä saat aina siihen vastauksen. Jos uskaltaa kysyä ♡

  Ihanaa kesää ja rentoudu! Se helppaa ainakin hetkeksi ☆

  Halit! Mia

  Kommentoi