Mutta totuus on

1.jpg

Ilmoitin sunnuntaina että blogini jää pariksi viikoksi lomalle ja että palaisin päivittelemään heinäkuun alussa. Naamioin sen luovuustauoksi mutta oikeasti tarvitsin tilaa hengittää. Tarvitsen edelleen. Mutta sille ei voi antaa takarajaa heinäkuun alkuun tai mihinkään muuhunkaan. Välillä on parempia ja välillä huonoimpia päiviä.

Eikä vain blogissa vaan tällä hetkellä tuntuu että monet yksinkertaisimmatkin asiat tuntuvat monimutkaisilta ja raskailta. Lähipiirissä on sattunut ikäviä asioita, vielä ikävimpiä kavereiden keskuudessa. On ollut epätyypillistä stressiä hoitamattomista asioista, fyysistä pahoinvointia, ihan liian suurta väsymystä ja silti unettomia öitä.

Jännittää kirjoittaa tätä tekstiä, vaikka kyse on ihan tavallisesta hieman tahmeammasta kaudesta, jota on kaikilla aina välillä. Kerran yksi lukija kysyi että koenko paineita kirjoittaa vain iloisista asioista kun minä ja blogini linja olemme sellaisia. En muista mitä vastasin, varmaan jotakin tosi ympäripyöreätä, mutta oikea vastaus on kyllä, koen. Ja kuten aikaisemmin sanoin, en vaan blogissa vaan elämän jokaisella osa-alueella.

Ja ne paineet on ihan itse luomia. Ihan oikeasti on. Mä tiedän että mun perhe, ystävät ja lukijat arvostavat rehellisyyttä ja aitoutta ja että jokainen tietää ettei kukaan maailmassa ole vain iloinen. Mä olen usein (viime aikoina paljon) myös ahdistunut, stressaantunut, surullinen, huolissani, väsynyt ja vihainen.

2.jpg

Tarkoitus ei ollut jättää kellekään negatiivista fiilistä. Haluan vain muistuttaa että kaikilla on huonoja kausia. Olen viime aikoina taas herännyt siihen miten älyttömän tsemppaavia, ymmärtäväisiä ja lempeitä ihmisiä mulla on mun ympärillä – niin läheiset kuin lukijatkin. Miksen hyödyntäisi sitä ja purkaisi heille vähän sydäntä? ♡

 

Mekko: Zara

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit (25)
 1. Mähän pidin aikoinani ArkiJuhlaa blogista puolen vuoden tauon! Viisas teko! 

  En tiedä mikä sun lopullinen fiilis on kirjoittamisesta tässä ja nyt? Mutta uskon, että sinä tiedät. Sen kaiken hässäkän ja olojen alla. Joskus asiat ovat puhkikulutettuja omalta osin. Se on luonnollista. Uutta saadaan tilalle. Sä oot viisas. 

  Kun kysyy itseltään kysymyksen. Sä saat aina siihen vastauksen. Jos uskaltaa kysyä ♡

  Ihanaa kesää ja rentoudu! Se helppaa ainakin hetkeksi ☆

  Halit! Mia

 2. Ihanan rehellinen teksti! Rohkeakin <3 Jotenkin bloggaaja tulee aina lähemmäs, kun kirjoittaa elämän kaikista puolista. Huomaan, että se on ainakin itselleni vaikeaa, vaikka kuinka tiedostaa et kaikkea mahtuu elämään kaikille meistä. Just kaverin kanssa puhuttiin, että jotenkin tuntuu et niin hyvät kuin huonotkin jutut tuntuu tulevan sykleinä ja yhtenä ryppäänä. Huonompien aikojen aikana voi sentään aina lohduttaa itseään, että jossain vaiheessa on pakko tulla taas parempaa. Voimia :*

  1. Kiitos paljon Riikka, arvostan sanojasi, ihana lukea jotain näin rohkaisevaa heti aamusta. <3 Ja tuo on niin totta – kai yksi selitys lienee se, että kun olemme hyväntuulisia ja positiivisella energialla varustettuja, vedämme lisää hyviä asioita puoleemme ja sitten taas päinvastoin. Tai sitten se on vaan universumin tapa vahvistaa meitä. 😉

   Mukavaa sunnuntaita sulle. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *