My cup of tee

Tyhjä ajatus

Sukat H&M

Ah, maanantai! Lempparipäivä viikosta ilman sarkasmia. Herätys 04.40, crossfit-treenit 6.30, päivällä työharjoittelua ja illalla omaa duunia. Palauttava shokkihoito viikonlopun jäljiltä, mikä saa muut viikonpäivät tuntumaan ihan iisi biiseiltä.

Tänään maanantai poikkeaa kuitenkin niin että illalla ei ole töitä. Olen sen sijaan työharjoittelun jälkeen vaan lötköillyt kotona ja lukenut edellispostauksen ihanat kommentit ja heittänyt mielessäni niiden vuoksi kuperkeikkaa. Jokainen kommentti on mulle arvokas ja rakas, ja etenkin jokainen kirjoittaja sen takana.

Kohta mun ihana ystävä Haksu tulee tänne pitkästä aikaa, laitetaan ruokaa (tai no MÄ laitan, koska olen oikeasti alkanut haluta ja oppia!) ja jaetaan kuukausien aikana kertyneitä juoruja ja kuulumisia.

Tehdään tästä hei HYVÄ VIIKKO.

Saranda

// I love mondays. Waking up early to go to the gym and to work. I also really enjoyed reading comments from previous posts - you really make my day.

Right now Im waiting for my friend so we can cook some food. Lets make this week a good one!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvää ruokahalua :))

Saranda
Tyhjä ajatus

Thanks, oli yami!

Oonariina (Ei varmistettu)

Oii haksu <3 ja noi sukat on söpöt!! Mäki haluun.

Saranda
Tyhjä ajatus

Voin lainaa niitä sulle beibi. ;)

Cattt
Reading Minds

Täydelliset sukat tammikuuhun! Love it <3

Oon huomannut maanataista (ja muistakin päivistä) sellaisen asian, että vaikka kuinka nukuttaa niin yleensä päivästä tulee paljon parempi kun herää aikaisin, silloinhan ehtii tehdä muutakin kuin "tylsiä" maanantaijuttuja :)

Mahtavaa viikkoa!

Saranda
Tyhjä ajatus

Toi on niin totta. :) Unesta voi helposti katkaista vähän pois jos tekee arkea piristäviä asioita. Antaahan energiaa sekin.

Ihan huippuviikkoa sinne kans!

Vierailija (Ei varmistettu)

Noi sukat on aika Ihanuus!!♥

Saranda
Tyhjä ajatus

Hihii meitsikin diggaa.

Aisha J
Aisha

Ihana asenne :) Mulla oli maanantai vapaapäivä työviikonlopun jälkeen, ja nautin suuresti kun sain nukkua ilman herätyskellon häirintää. Huippua iltaa sinne :)

Saranda
Tyhjä ajatus

No ei kuulosta kyllä pahalta tuokaan. ;) Rentouttavaa iltaa sinne myös!

Kommentoi