My word is true as the sky is blue

Tyhjä ajatus

Ah, viikon viimeinen luento takana ja aivan sairaan kiva päivä eessä. Suunnitelmissa mm. juoda paljon kahvia, katsastaa kauneus- ja terveysmessut, vetää kurssin viimeinen treeni ja nähdä ihania ihmisiä.

Ja kun olen yksin, kuunnella paljon Passengeria, aah. Otsikko on lyriikanpätkä uskomattomasta Things that stop you dreaming -biisistä.

"I’ve got no money in my hands or my coat or my pocket
Wont get to space cause I haven’t got a rocket
But I’ve air in my lungs
Eyes in my sockets
And a heart that beats
Like a tap that leaks"

Tässä on tosi lyhyen ajan sisällä tapahtunut mm. vesivahinko, kannettavan katoaminen, palautusjuoman hajoaminen treenilaukkuun (mikä pilasi mm. monta kirjaa, lompakon ja kalenterin), mutta olen alkanut jotenkin suhtautua niin, että materia on materiaa, ja sitä saa aina lisää. Ja että sellaiset asiat ei saa pilata mielialaa, saatika sitten koko päivää. Harmittaa aina nähdä kuinka monen elämä pyörii oikeasti vain sen tienaamisen ympärillä, pitää vain säästää säästää säästää, ja sitten kun tulee jotain tällaisia takkiin, niin masennutaan täysin. Pitää haalia suurta omaisuutta kasaan eikä missään nimessä saa kuluttaa pieniin, arkisiin, iloa tuoviin asioihin.

Nojoo, en jaksa sepittää sen enempää. Summa summarum: asiat tärkeysjärjestykseen, ja rahan pitäisi olla siinä listalla kaukana kärjestä.

Uusi kalenteri ja lompakko hommattu, ja elämä hymyilee! Superia viikonloppua, everybody.

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei cool! Hommasitsä siis erikseen kalenterisovelluksen? En oo koskaan miettinykään että sellaisiakin on olemassa... tosi kiva jos oot tykännyt :D

Vakkarilukija;) (Ei varmistettu)

Ihana Saranda! Ja toi kalenteri on aika tavalla sun näköinen;)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahah aijaa:-D no ainakin tykkään, enkä ole kyllästynyt vielä! Se on jo aika paljon.

Kommentoi