Näin poikaystäväni kosi <3

Tyhjä ajatus

Mikä ihmeen siirappiblogi tästä on tullut? Jooh, olen useamman kerran hehkuttanut täällä rakkautta ja rakastumista ja rakastumiseni kohdetta, mutta vastahan reilu viikko sitten julkaisin koko maailmalle meidän parisuhteemme salaisuuden. Näin tiheää romantiikkajaksoa ei ole täällä koskaan ollut, mutta voidaanko pistää häähuuman piikkiin?

Poikaystäväni kosi minua toukokuussa 2017. Olimme puhuneet lähes koko suhteemme ajan naimisiinmenosta ja siitä että tulemme jakamaan loppuelämämme yhdessä - niin varmoja olemme toisistamme aina olleet. Mutta juuri siksi koska tiesin että haluan olla Ferhatin kanssa loppuikäni, toivoin kihlautumisajasta suhteellisen lyhyen. Toivoin että hän kosisi niin että kosinnasta häihin olisi korkeintaan vuosi.

Toukokuussa lähdimme Italiaan, ensin Gardalle, sieltä Milanoon ja Milanosta Venetsiaan. Olimme ensimmäisen kerran Venetsiassa kesäkuussa 2014, kolme kuukautta tapaamisemme jälkeen, ja kaikki oli silloin niin valloittavan ihanaa. Pienessä hiprakassa kysyin helmikuussa 2017 poikaystävältäni baarin lattialla "aioksäh kosia sitte siellä Venetsssias?" johon hän vastasi kylmänviileästi: "En tietenkään. Se olisi niin ilmiselvää." Sen jälkeen mulle ei käynyt kertaakaan mielessä että hän kosisi siellä.

Viimeisenä iltana Venetsiassa olimme päättäneet etsiä ravintolan, jossa olimme olleet kolme vuotta aikaisemmin ja jolloin olin sanonut (tällä kertaa vähemmän hiprakassa) että "tää on elämäni romanttisin ilta". Pelkäsin että saman ravintolan löytäminen tällä kertaa olisi haaste sillä emme olleet käyneet siellä kolmeen vuoteen emmekä muistaneet sen nimeä tai sijantia. Kun löysimme ravintolan, selvisi, että poikaystävä oli (tunsikausia yön pimeinä tunteina googlettelun jälkeen) löytänyt ravintolan netistä ja tehnyt pöytävarauksen. Olin tosi iloinen mutta edelleen ihan pihalla siitä mitä tulisi tapahtumaan: heitin jopa poikaystävälleni vitsin "mä oon niin rakastunut että kaikki täällä varmaan luulee meijän olevan häämatkalla".

Ferhat kävi illan aikana kaksi kertaa vessassa ja kummallakin kerralla palatessaan ihmetteli miten ravintolaan oli tullut hänen poissaollessa niin paljon väkeä. Tilasin ja söin risottoni, en muista mitä Ferhat söi, ja juuri kun olin ehdottomassa jälkiruoan skippaamista koska olin niin täynnä, pöytään tuotiin kaksi samppanjalasia ja iso kimppu ruusuja.

Käännyin oikealle, Ferhat polvistui, Ferhat piti pienen puheen (nyt jälkeenpäin en muista sanaakaan siitä, sääli!), Ferhat tirautti pari kyyneltä ja kosi. Ravintola täynnä italialaisia puhkesi raikuvaan aploodiin ja ihmiset huikkasivat omilta pöydiltään auguri! (= onnea).

Sanoin KYLLÄ, tirautin itsekin aika monta kyyneltä ja tilasin sittenkin sitä jälkiruokaa. Tunsin oloni maailman onnellisemmaksi naiseksi.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Ihana tarina <3

Saranda
Tyhjä ajatus

<3

Millie's
Randomilla

Ihanaa! :) Kunpa joku päivä oma kosinta olisi tuollainen (jos sellaista tulee 0__o). Veikkaan että meillä se tulee olemaan luokkaa "Mentäskö naimisiin ku on nää lapset ja kaikkee?", johon toinen vastaisi "No miksipäs ei". :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Jokainen tyylillään! :) Olisin vastannut myöntävästi ja ollut varmasti ihan yhtä onnellinen vaikka hän olisi kosinut olohuoneen sohvalla. :-D

Millie's
Randomilla

Niin totta. :) Ei kaiken tarvitse mennä niinkuin saduissa mutta onhan se toki plussaa. :D

Reetta P

ihana tarina! Minä herkikksenä oon täällä ihan kyynelissä :'-----))

Saranda
Tyhjä ajatus

Oot niin suloinen! :D <3

Minnea
Minnean muruja

Voi ei, miten ihana tarina <3 <3 <3

Saranda
Tyhjä ajatus

<3 :)

mystery
Vision One

MÄ EN KESTÄ mikä leffakosiminen! Ihan kylmät väreet meni, apua :D <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha ihana olet. <3 :D Ollaan selvästi katottu ihan liikaa romanttisia komedioita... :D

Nettanen

Voi miten romanttista! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

<3

Lindriina (Ei varmistettu) http://fasciner.blogspot.fi/

Vitsi miten ihana tarina Kylmät väreet meni pitkin kroppaa :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Ääh ihania teidän reaktiot. :D <3 Ne ilahduttaa!

Dressylady

Ihanan romanttinen kihlaustarina! <3 Jotain tuon suuntaista toivoisin omankin kihlautumiseni joskus tulevaisuudessa olevan :)

Saranda
Tyhjä ajatus

<3 toivottavasti saat sen! :) Ihanaa viikonloppua!

saarah
visual diary

Ihana tarina <3 Näytät kuvassa NIIN onnelliselta :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Aww kiitos Saara! :) <3

Voi, niin ihana tarina <3 :)

Saranda
Tyhjä ajatus

<3 :)

ElizabethRinne

Niin kaunis, koskettava ja ihana tarina muisteltavaksi loppuelämäksenne <3

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Saranda
Tyhjä ajatus

Niimpä. <3 Ja jos en muista, voin aina kurkata tähän postaukseen. :D

pieta
Ruista Ranteessa

Eipä miten romanttista :D Aivan ihana tarina! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

<3 hihi! :)

Sanph
Sanph

Tuolta näyttää maailman onnellisin ihminen <3 ihana kosinta!

Saranda
Tyhjä ajatus

:D <3 ihanasti sanottu!

mamofonia
Mamofoni

Niin ihana kosinta, että itkettää! Kaunista <3

JollyHolly

Luin vasta nyt tämän postauksen. Olen niin onnellinen puolestasi! :) olet onnellinen että olet löytänyt MIEHEN joka saa aikaiseksi kosia! Olen kuullut sellaisistakin liitoista että nainen on odottanut 6 vuotta ja toinen sen 10 vuotta että koska se mies menee polvilleen ja on kihlat. Itse en aijo odottaa mitään 10 vuotta. Sen olen miehelleni sanonut :D asutaan avoliitossa ja 3 vuotta ja 4 kk ollaan oltu nyt yhdessä. Ehkä vielä mäkin oon kihloissa. Koitan olla olematta vinkkailematta liikaa kihloista. Hän tekee sen sitte kun parhaaksi ajankohdaksi näkee :)

Kommentoi