Neljä treffi-ideaa

Tyhjä ajatus

Hei kaikki toivottomat romantikot (tai te jotka koette päänsärkyä miettimällä minne viette pojan tai tytön seuraavaksi ulos). Ajattelin jakaa neljä treffi-ideaa, jotka mielestäni toimivat niin ensimmäisellä tapaamiskerralla kuin pidemmässäkin parisuhteessa.

Jutun kuvituksena jouluvaloja Kosovosta koska loppiainen.

Mun mielestä salaisuus on siinä, ettei asioista yritä tehdä kamalan vaikeaa. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän uskon, että yksinkertaisuus toimii. Vaikka uusia asioita on mukava kokeilla, kivointahan toisen kanssa hengailussahan on loppujen lopuksi se, että - no, että pääsee hengailemaan toisen kanssa.

Omat lempi TOP 4 treffi-ideaa ovat:

1. Kaikki ruokaan liittyvä. Maistelumenuut, yhdessä kokkaaminen, salaisen sukureseptin jakaminen... Kaikki rakastavat ruokaa. Samalla toisesta paljastuu söpöjä pikkumeriittejä: meidän parisuhteemme virstanpylväs oli se, kun poikaystäväni ei lähtenyt matkaan vaikka huomasi mun pitävän kaikki maustepurkit neuroottisessa aakkosjärjestyksessä.

Myös drinkkien tekeminen voi olla hauskaa - en halua kannustaa ketään yhdistämään alkoholin automaattisesti tapailuun, mutta jos se poistaa molempien jännityksen ja helpottaa tutustumista, why not. Miksailkaa juomia, ja muutaman jälkeen voitte päättää itse keksimällenne drinkillenne nimen. Ja tarjoilla sitä häissänne. ;)

2. Yhdessä liikkuminen. Tanssitunnit, keilaaminen, lenkkeily, seinäkiipeily - mikä sen parempaa kuin yhdistää ilo ja hyöty. Kinesteettisyys lähentää ihmisiä, ja etenkin pidemmässä parisuhteessa yhteinen harrastus voi tehdä hyvää. (Nolointa on kuitenkin esittää, että pitää jostakin lajista toisen puolesta vaikka inhoaa sitä. Ei yhdessä kuitenkaan ihan kaikkea tarvitse tehdä.)

3. Leffa. Moni ajattelee, että elokuvan katsominen treffeillä on tylsää eikä juurikaan anna mahdollisuutta tutustua toiseen. Itse olen eri mieltä. Ihmisen leffamaku, se, miten hän suhtautuu elokuvien tapahtumiin ja se, osaako hän perustella mielipiteensä siitä oliko leffa hyvä/huono, kertoo ihmisestä paljon. Kannattaa siis ilman muuta mennä elokuvien jälkeen aina syömään/kahville/puistoon istumaan, jotta jutussa olisi jokin pointtikin.

Sitä paitsi, hyviä johtopäätöksiä voi tehdä mm. siitä että: mitä leffaeväitä toinen valitsee, häiritseekö toista leffassa hölöttäminen/sipsipussien rapisuttaminen (mutta vaikka häiritseekin, toinen voi olla silti a keeper, kuten olen tässä kolmen vuoden suhteen aikana todennut), häpeääkö hän silmät päästä kun purskahdat itkuun surullisen kohtauksen aikana (ks. edellinen)... Suomalaisessa tapailusuhteessa leffasali on todennäköisesti myös se ensimmäinen paikka, jossa hän tarttuu sinuun kädestä kiinni.

HUOM! Kaikki tämä mahdollista myös kotona Netflixin äärellä, vaikkakin käsistä pitäminen ei välttämättä tulekaan olemaan se ainoa fyysinen kontakti.

4. Luonnossa häärääminen. Metsässä kävely, auringonnousun seuraaminen aitiopaikasta, kuutamouinti, omenien poimiminen... Mikään ei ole luontoa romanttisempaa.

Mitä muita ja toimivia treffi-ideoita te keksitte?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Hyvä lista! Mun parhaat treffit on ollu just ravintolaillallisia sekä kävelyjä esim. puistossa :) Ihana olis joskus toteuttaa puistopiknik! Vähän viiniä, juustoja ja patonkia mukaan.
Kaikki treffit on ihania, jos niissä on ajatusta mukana. On miettiny et mistä toinen tykkää, tai mistä toinen tulisi iloiseksi.

Aah, treffit on ihania! Meilläkin miehen kanssa ensi viikolla treffit pitkästä aikaa <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Toi on kyllä niin totta. :) Ja joo piknikit!! Ne on ihania.

Pitäkää tosi hauskaa treffeillänne, nauttikaa toistenne seurasta. <3

Yhtä sirkusta!

Treffeistä en sano mitään, kun on avioliitossa oltu jo "ikuisuus" :), mutta nuo jouluvalot, ne ovat niin kauniit, aivan ihanat!!

Saranda
Tyhjä ajatus

Yllätyin kyl itekin miten nättiä Kosovossa oli tähän aikaan vuodesta. :) Mukavaa viikonloppua sinne. <3

Saana_ (Ei varmistettu)

Oi, treffit ja romantiikka *sydän*
Aloin muistelemaan muutaman eri suhteen ensitreffejä ja tuli hyvä mieli :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Eikä, miten suloista! :) <3

iidis
Varpain jaloin

Omat treffikokemukset on pitkälti ruokaan ja luontoon liittyviä. Olen vahvasti sitä mieltä, että treffailua ei pidä lopettaa suhteen vakiinnuttua. Kun päätimme viime vuonna alkaa käymään treffeillä mieheni kanssa (jo siksikin, että saimme olla hetken kahdestaan ilman lapsia), muistin taas ihan eri tavalla mihin kaikkeen miehessäni ensiksi rakastuin. Vaikka rakastunkin häneen uudelleen joka päivä, alkaa arki helposti tuntua itsestään selvältä. Pitkässä suhteessakin on hyvä välillä nousta arjen yläpuolelle treffailemalla.

Saranda
Tyhjä ajatus

Miten kauniisti puhut sun miehestä, liikutuin oikein kunnolla! Haluan ottaa mallia teidän parisuhteesta sit kun itelläänkin on perhe. Vau. <3 :)

iidis
Varpain jaloin

Mulla on ihana mies <3

Kommentoi