Olen hengissä ja Ridge myös

(Varoitus: sisältää juonipaljastuksia Kaunareista yms. todella olennaista.)

Muutaman päivän hiljaisuus takana. Maanantaina koulussa iskeytyi päin kasvoja todellisuus, eli se, kuinka rankkoja seuraavat pari viikkoa tulee olemaan… Tajusin myös että ensi viikko on viimeinen viikko varsinaista opiskelua ennen joululomaa ja sitten melkein kolme kuukautta kestävää työharjoittelua. Vou.

IMG_20131204_082547_resized.jpg

Kun en ole ollut koulussa tai töissä olen… katsonut Kauniita ja Rohkeita? Ollaan keräännytty siskojen kanssa tietokoneruudun eteen ja huokailleet helpotuksesta omille ongelmillemme, kun kyseisessä saippuasarjassa sisko makaa oman siskonsa aviomiehen kanssa ja yksi nainen on parisuhteessa omien lastensa isoisän kanssa. Bongailtiin kans Katherine Kelly Langin – eli Brooke Loganin näyttelijän, oman mielipiteeni mukaan myös maailman kaunein nainen – Instagramista, että RIDGE  TULEE TAKAISIN. Hallelujah. Mutta komeampana, koska näyttelijä vaihtuu, ja toivottavasti myös vähemmän ärsyttävänä.

IMG_20131204_082649_resized.jpg

Mun cool poropaita.

Joo, kyllä sitä pitää pakottaa itseään rentoutumaan noinkin typerän jutun kanssa. Tuon ja siskojen. Xhyljeta on mm. avannut mun tähän astisen jokaisen joulukalenteriluukun.

Saranda

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *