Onnella on osoite ja se on Aurinkolahdessa

Viime sunnuntaina matkalla Loviisaan (menimme syömään vegaanista äitienpäiväbrunssia) päätin, että kesä alkoi n y t. Aamupäivän sade oli vasta loppumassa mutta tunsin silti, että olen nauttinut lempivuodenajastani keväästä ihan riittämiin ja nyt on koittanut uusien tuulien aika. (Ja taisin olla oikeassa tällaisen viikon jälkeen, vai mitä sanotte?)

Ja kesä on kauneimmillaan – ei edes Loviisassa – vaan täällä omissa kotikulmissa. Kampelan pannukakuissa, Uutelan suojatuissa poukamissa, aamu-uinneissa Aurinkolahdessa, iltalenkeissä kanavan ympäri.

Parhaan K-Marketin myyjän tervehdyksessä, Pauligin tehtaalta leviävässä tuoksussa, kirjojen hiekasta karheissa sivuissa, vanhempieni luona nautituissa kahveissa.

On oikeasti todella ihana tietää, että asuu kotona.

Meillä on ollut jo nyt tosi kiva viikonloppu, johon palaan kuvien keran huomenna. Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit (9)
  1. Voi vitsit, nää kesäiset kuvat! Kesäkesäkesä! Aurinkolahti (tai mikä tahansa Helsingin kaupunginosa) näyttää kyllä kesällä parastaan <3

    1. No samaa mieltä! Kesä-Hesa on <3 😀

  2. Fiilistelin myös omia kotiseutuja tänään vaunulenkillä. Vaunujenmentäviä teitä ja polkuja menee metsässä ristiinrastiin ihan meidän asuintalon edestä, jokapuolella on vihreää, vesistöjä ja linnunlaulu kuuluu aamusta iltaan. <3 Ja me asutaan kuitenkin 20 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta, joka on myös tuntunut kivan eläväiseltä ja ihmisrikkaalta näin hyvillä keleillä. 😀 En ois kymmenen vuotta sitten uskonut sanovani näin mutta ihana asua just täällä. Etenkin nyt, kun on lapsi! Tuo niin paljon onnea elämään, kun rakastaa kotiaan ja sen lähiympäristöä.

    1. Ihanan kuuloista, sietääkin fiilistellä! <3 Todella ihanaa että osaat arvostaa sun kotiympäristöä. 🙂 Ja kuten sanoit, lapsen kanssa arvostaa vieläkin enemmän!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *